Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Shift feat. What's Up & Connect-R - Norocos

Shift lansează în colaborare cu What's Up & Connect-R, piesa "Norocos", al cărei videoclip a fost regizat de Anton Sandu. Acesta este şi primul single extras de pe viitorul album al lui Shift - "Adevărul".

Shift lansează “Norocos”, un featuring cu What’s Up si Connect-R, care este de fapt şi primul single prin care anunţă apariţia albumului “Adevărul”.

“Sunt cel mai norocos că primul meu album este aproape gata şi am alături de mine artişti tari care mă susţin şi care vor apărea pe acest material. La fel de norocos mă consider şi pentru că oamenii rezonează cu muzica mea. Îmi place să lucrez cu What’s Up şi Connect-R, ne ştim de mult timp, suntem prieteni şi sunt doi artişti adevăraţi” spune Shift despre noul să single.

“Mă simt norocos pentru că Dumnezeu m-a ajutat să-mi ocup timpul cu ce-mi place şi să trăiesc din asta. Acesta piesă sper să motiveze, să bucure şi să dea putere celor care visează. Shift este fratele meu, lucrăm împreuna de mulţi ani, încă de pe vremea când amândoi visam la mai departe, iar Connect-R este unul dintre cei care m-au inspirat şi încă mă inspiră. Această colaborare este specială pentru mine şi sper să ajungă la inimile voastre" a declarat  What’s up .

“Sunt norocos pentru că sunt sănătos, am părinţii în viaţă, am un copil sănătos şi o soţie frumoasă. Lista poate continua. Cerul a decis asta. Nu pot decât să mulţumesc. Shift mi-a fost coleg de studio, e un artist talentat, iar industria recunoaşte asta” a mărturisit Connect-R

Videoclipul “Norocos”, regizat de Anton Sandu cu care Shift a colaborat şi pentru clipul “TBC”, a fost filmat atât pe străzile din Bucuresti, cât şi într-un spaţiu liber, pe câmp, la miezul nopţii, unde artiştii au dat un mini concert.

Citește mai multe despre Connect-RShiftWhat's UP
Videoclipuri cu Connect-RShiftWhat's UP
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE