Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Shift feat. Ruby - Urcă şi Coboară

Shift a lansat în colaborare cu Ruby, piesa "Urcă şi Coboară", care va fi inclusă pe primul său album. Cei doi au mai lucrat împreună în studio, însă este pentru prima oară când cântă împreună.

Dupa un an productiv, cu lansări si colaborări de succes precum “Avioane de hartie” (cu Andra), “Bagă mare” (cu Connect-R), “Norocos” (cu What’s Up si Connect-R), Shift lansează un nou single, “Urcă şi Coboară”, alături de Ruby. Chiar dacă cei doi artişti de top au mai colaborat în trecut pe partea de producţie, “Urcă şi Coboară” este prima piesa cântată de Shift cu Ruby.

În preajma lansării primului său album, Shift vrea să le ofere fanilor lui o idee despre sound-ul acestuia prin lansări de piese şi videoclipuri.

“Am ales ca pe albumul “Adevărul” să fac doar colaborări cu artişti care sunt pe acelaşi film cu mine. Piesa “Urcă şi coboară” e doar o felie din nebuneala mea. Ruby e mereu pe vibe, lucrăm foarte bine împreună şi am simţit că trebuie să fie şi ea pe piesă” a declarat Shift.

“Mă bucură foarte mult că am făcut această colaborare cu Shift, mai ales că vine în urma succesului piesei “Bună, ce mai zici?”, produsă tot de Shift. De fiecare dată când merg la el în studio, devenim creativi şi orice piesă pe care mi-o arată, eu vreau să cânt repede pe ea” a adăugat Ruby.

În clipul regizat de Anton Sandu, cu care Shift a mai colaborat pentru “TBC” şi “Norocos”, îi putem vedea pe cei doi artişti prezentaţi în contraste inedite, într-un joc de lumini şi umbre.

Citește mai multe despre RubyShift
Videoclipuri cu RubyShift
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE