Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Shift feat. Andra - Avioane de hârtie

Shift și Andra au lansat videoclipul noii piese “Avioane de hârtie”. Compusă de Marius Moga și Gabriel-Mihai Istrate, melodia este o coproductie Cat Music/MediaPro Music/Sprint Music/DeMoga Music. Urmărește clipul pe InfoMusic.ro.

Videoclipul piesei "Avioane de hârtie" este ca un basm, vorbind despre o lume în care trebuie să ne bucurăm de lucrurile simple și să ne lăsăm purtați de magia și inocenta copilăriei, chiar și la vârsta la care am uitat că cele mai multe lucruri au izvorât, cândva, din sufletul copilului care a visat.

Regizat de Iulian Moga, clipul este o poveste cinematografică ce surprinde jocul din copilărie cu avioane de hârtie. Avioanele preiau visele copiilor și le duc spre îndeplinire. Materialul video surprinde o mică parte dintr-o lume fascinantă și plină de culoare.

Versurile sunt inspirate din copilăria lui Shift: “Spunea proful de mate: Istrate, tu n-o sa ajungi departe/ Mi-au spus ca nu se poate, dar nu le-am dat dreptate / Si cea mai tare parte e ca visele devin realitate”. Piesa "Avioane de hârtie" ne îndeamnă să continuăm să visam, să ne bucurăm la aceeași intensitate de tot ce ne oferă viata și să îndrăznim să cântăm, chiar și atunci când cerul este gri.

Singleul "Avioane de hârtie" se înscrie în linia melodiilor lansate de Shift, cu versuri inspirate din povești de viață, fie în care distracția e pe primul plan - "Sus pe toc" (feat. Marius Moga), fie când privește cu nostalgie către copilărie - remake-ul "După ani și ani" (feat Vizi Imre).

Citește mai multe despre AndraShift
Videoclipuri cu AndraShift
Publicat de Redactia InfoMusic, , pe .
CLOSE
CLOSE