Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Shift - Adevărul

Shift a lansat videoclipul noului single ”Adevărul”. Piesa este compusă de artist și vorbește despre schimbările care s-au petrecut în viața sa de când a ajuns în zona comercială a industriei muzicale.

În preajma apariției albumului de debut, Shift lansează single-ul “Adevărul”, care dă și numele primului material de studio al artistului din Galați. Cu numeroase hituri lansate până în prezent și colaborări de succes precum “Avioane de hartie” (cu Andra), “Bagă mare” (cu Connect-R), “Norocos” (cu What’s Up și Connect-R), “Urcă și Coboară” (cu Ruby), Shift mărturisește că noua lui piesa e una dintre cele mai sincere.

“Piesa “Adevarul” e un fel de rezumat al întregului album, dar și o descriere în versuri a vieții mele. E o piesă foarte sincera, am spus “Adevărul” văzut prin ochii mei”, a declarat Shift.

La cele mai recente videoclipuri ale sale, Shift a lucrat cu regizorul Anton San, cu care a făcut din nou echipă și pentru single-ul ”Adevărul”.

În curând, Shift va lansa albumul “Adevărul” pe care se vor afla atât piese cunoscute, cât și colaborări inedite.

Gabriel Mihai Istrate, cunoscut sub numele de scenă Shift, este cântăreț și producător, în prezent semnat la casele de discuri Sprint Media Group și DeMoga Music și Cat Music. Artistul s-a făcut cunoscut prin single-ul său de debut "Pe Cuvânt’" (feat. Kamara & Do-Re-Mi), care a fost numit "Imnul Copiilor" de către publicațiile de specialitate.

Citește mai multe despre Shift
Videoclipuri cu Shift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE