Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Shift - Adevărul

Shift a lansat videoclipul noului single ”Adevărul”. Piesa este compusă de artist și vorbește despre schimbările care s-au petrecut în viața sa de când a ajuns în zona comercială a industriei muzicale.
Urmărește-ne pe

În preajma apariției albumului de debut, Shift lansează single-ul “Adevărul”, care dă și numele primului material de studio al artistului din Galați. Cu numeroase hituri lansate până în prezent și colaborări de succes precum “Avioane de hartie” (cu Andra), “Bagă mare” (cu Connect-R), “Norocos” (cu What’s Up și Connect-R), “Urcă și Coboară” (cu Ruby), Shift mărturisește că noua lui piesa e una dintre cele mai sincere.

“Piesa “Adevarul” e un fel de rezumat al întregului album, dar și o descriere în versuri a vieții mele. E o piesă foarte sincera, am spus “Adevărul” văzut prin ochii mei”, a declarat Shift.

La cele mai recente videoclipuri ale sale, Shift a lucrat cu regizorul Anton San, cu care a făcut din nou echipă și pentru single-ul ”Adevărul”.

În curând, Shift va lansa albumul “Adevărul” pe care se vor afla atât piese cunoscute, cât și colaborări inedite.

Gabriel Mihai Istrate, cunoscut sub numele de scenă Shift, este cântăreț și producător, în prezent semnat la casele de discuri Sprint Media Group și DeMoga Music și Cat Music. Artistul s-a făcut cunoscut prin single-ul său de debut "Pe Cuvânt’" (feat. Kamara & Do-Re-Mi), care a fost numit "Imnul Copiilor" de către publicațiile de specialitate.

Citește mai multe despre Shift
Videoclipuri cu Shift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE