Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Shift - Adevărul

Shift a lansat videoclipul noului single ”Adevărul”. Piesa este compusă de artist și vorbește despre schimbările care s-au petrecut în viața sa de când a ajuns în zona comercială a industriei muzicale.

În preajma apariției albumului de debut, Shift lansează single-ul “Adevărul”, care dă și numele primului material de studio al artistului din Galați. Cu numeroase hituri lansate până în prezent și colaborări de succes precum “Avioane de hartie” (cu Andra), “Bagă mare” (cu Connect-R), “Norocos” (cu What’s Up și Connect-R), “Urcă și Coboară” (cu Ruby), Shift mărturisește că noua lui piesa e una dintre cele mai sincere.

“Piesa “Adevarul” e un fel de rezumat al întregului album, dar și o descriere în versuri a vieții mele. E o piesă foarte sincera, am spus “Adevărul” văzut prin ochii mei”, a declarat Shift.

La cele mai recente videoclipuri ale sale, Shift a lucrat cu regizorul Anton San, cu care a făcut din nou echipă și pentru single-ul ”Adevărul”.

În curând, Shift va lansa albumul “Adevărul” pe care se vor afla atât piese cunoscute, cât și colaborări inedite.

Gabriel Mihai Istrate, cunoscut sub numele de scenă Shift, este cântăreț și producător, în prezent semnat la casele de discuri Sprint Media Group și DeMoga Music și Cat Music. Artistul s-a făcut cunoscut prin single-ul său de debut "Pe Cuvânt’" (feat. Kamara & Do-Re-Mi), care a fost numit "Imnul Copiilor" de către publicațiile de specialitate.

Citește mai multe despre Shift
Videoclipuri cu Shift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE