Urmărește-ne în Social Media

Sheryl Crow - Lonely Alone ft. Willie Nelson

Sheryl Crow le oferă sprijin emoțional celor care se simt singuri. Noul single cu videoclip "Lonely Alone" transmite senzația plăcută a prezenței acelei persoane speciale în viața noastră.

"Am compus piesa "Lonely Alone" avându-l pe Willie în minte. A fost concepută în stilul unei piese de bar pentru cowboy cu inflexiuni spaniole, dar versurile au căpătat o nouă semnificație în această perioadă. Sper ca oamenii să găsească în această piesă același confort pe care eu l-am găsit mereu în Willie. Mereu mă simt cel mai aproape de casă atunci când am ocazia de a cânta cu el - știu că mulți oameni simt același lucru, chiar dacă îl pot acompania doar atunci când îl aud cântând la radio. Am simțit că aceasta este piesa perfectă pentru a celebra albumul "Threads"", a declarat Sheryl Crow.

Melancolică, dar reconfortantă, piesa "Lonely Alone" se regăsește, așadar, pe albumul "Threads", pe care Sheryl Crow l-a lansat anul trecut, pe 30 august. Cel de-al 11-lea material al artistei americane este un disc special, ce include colaborări cu mulți dintre prietenii de breaslă ai lui Sheryl, inclusiv cu St. Vincent și Stevie Nicks. Acesta ar putea fi ultimul material de studio al lui Sheryl Crow, artista declarând că se va focaliza de acum înainte pe lansarea de single-uri.

 

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii