Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Videoclip oficial: Shawn Mendes - "Youth" ft. Khalid

Shawn Mendes revine cu videoclipul piesei "Youth", o colaborare cu Khalid. Aceștia îndeamnă tinerii să își urmeze visele și prezintă imagini emoționante. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Shawn Mendes demonstrează încă o dată că merită să fie idolul adolescenților – prin colaborarea cu Khalid, artistul canadian își îndeamnă fanii să își urmeze visele. La începutul clipului de peste 7 minute ii putem auzi vocea lui Emma Gonzalez, una dintre supraviețuitoarele masacrului din Florida.

În restul imaginilor din videoclip putem vedea numeroși tineri talentați, de la muzicieni la artiști, dansatori, inventatori, oameni de știință sau viitori politicieni. Fiecare are câte un mesaj important, iar la finalul clipului putem vedea numele și vârsta celor prezentați.

Regizorul videoclipului este Anthony Mandler, iar scenariul este scris de către Shawn Mendes, Khalid, Emma Gonzalez și David Hogg (care au supraviețuit masacrului din Florida), împreună cu Larry Jackson. Pe lângă cele 30 de talente din diferite domenii, mai putem vedea și o sculptură realizată de Daniel Arsham, artist contemporan din New York.

Cel mai recent album al lui Shawn Mendes a fost așteptat cu nerăbdare de către fani și datorită listei de artiști care i s-au alăturat acestuia în realizarea materialului discografic, precum Ed Sheeran, Ryan Tedder, Julia Michaels și nimeni altul decât John Mayer.

Shawn Mendes e un artist și compozitor canadian, care a devenit cunoscut în 2013 datorită coverurilor publicate pe aplicația de video-sharing Vine. Astfel, a atras atenția reprezentanților unei mari case de discuri, lansând inițial un EP, în 2014 și albumul de debut, "Handwritten", în 2015. "Stitches", una dintre cele mai cunoscute piese ale artistului-fenomen pop-rock, a ajuns în top 10 în Statele Unite și Canada și pe primul loc în Marea Britanie.

Al doilea material discografic, "Illuminate", lansat în 2016, cuprinde single-uri precum "Treat You Better" și "There's Nothing Holdin' Me Back". Este unul dintre cei 5 artiști din istorie care au avut două albume ce au debutat pe locul întâi în US Billboard 200 înainte să atingă vârsta de 18 ani.

Lui Khalid i s-a spus adesea să nu aibă vise prea mari și să aleagă varianta mai ușoară, mai comodă. Deși a pus muzica pe primul plan întotdeauna, nu a visat că o singură postare pe Snapchat de la Kylie Jenner îl va trimite direct în Billboard Hot 100. La numai 20 de ani, a cucerit publicul cu albumul lui de debut, "American Teen".

Citește mai multe despre Shawn Mendes
Videoclipuri cu Shawn Mendes
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE