Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Shawn Mendes - Treat You Better

La doar 17 ani, Shawn Mendes a reuşit să cucerească topurile Billboard cu hitul său de debut - "Stitches", iar acum artistul revine în atenţia publicului cu un nou videoclip pentru piesa "Treat You Better".

Shawn Mendes ne surprinde cu un nou videoclip pentru piesa- „Treat You Better”, care va fi inclusă pe viitorul său album „Illuminate”. Materialul discografic va fi produs în colaborare cu Jake Gosling (producătorul lui Ed Sheeran) și va cuprinde hitul de debut „Stiches”, urmând să fie lansat pe 23 septembrie.

Artistul a interpretat 10 secunde din melodia „Treat You Better”, în premieră, la gala Billboard Music Awards 2016, iar pe 2 iunie a lansat-o și într-o variantă acustică, publicând un videoclip pe contul său de Twitter.

La câteva ore de la lansare, piesa s-a clasat pe a doua poziţie în iTunes Top Songs, după ce single-ul de debut a artistului - "Stitches" a ocupat primul loc în Billboard Top 200.

Shawn Mendes se află momentan într-un turneu mondial de promovare, care se va încheia în SUA,  pe data de 15 iulie.

Citește mai multe despre Shawn Mendes
Videoclipuri cu Shawn Mendes
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE