Urmărește-ne în Social Media

Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back

Senzaţia de 18 ani din Toronto, Shawn Mendes tocmai a lansat piesa "There's Nothing Holdin' Me Back". Melodia primeşte un videoclip romantic, cu îndrăgostiţi care aleargă în toată lumea. O piesă plină de energie, care îmbină pop-ul, rockul, cu mici doze EDM.

Shawn lansează hit după hit, iar "There's Nothin' Hold Me Back" a ajuns în doar 48 de ore la 10 milioane de vizualizări. La 17 ani tânărul lua cu asalt topurile Billboard cu hitul de debut "Stitches". Au urmat single-urile "Treat You Better" şi "Mercy", de pe albumul "Illuminate". În noul clip vedem practic un turneu prin cele mai frumoase oraşe din Europa.

Piesa nu s-a găsit pe "Illuminate" anul trecut, dar soseşte pe o variantă deluxe a acelui LP. Artistul ne poartă prin Paris, Amsterdam şi oraşe din Marea Britanie. Tânărul canadian şi prietena sa, jucată de actriţia Ellie Bamber aleargă prin metrouri şi pe câmpii, conduc maşini nervoase şi iau cine romantice. Toate sunt intercalate cu reprezentaţiile live la chitară acustică ale lui Shawn.

Mendes a declarat că această creaţie audiovizuală reprezintă spiritul de aventură. A considerat că oraşele europene definesc cel mai bine acest lucru, iar single-ul este despre urmărirea persoanei dragi până la capătul lumii. Shawn pregăteşte un turneu nord american de 2 luni, care va debuta luna viitoare. "There's Nothing Holdin' Me Back" a fost cântată recent în cadrul talk show-ului "The Tonight Show" cu Jimmy Fallon ca amfitrion.

Shawn Mendes este o forţă creativă din noul val canadian, care i-a inclus de-a lungul anilor pe The Weeknd, Drake şi Justin Bieber.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Shawn Mendes a lansat piesa "Heartbeat", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Lyle, Lyle Crocodile" - AUDIO

Shawn Mendes a lansat noua sa melodie "Heartbeat", primul single de pe coloana sonoră pentru viitorul său film de familie - "Lyle, Lyle, Crocodile". Piesa este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Shawn Mendes - When You're Gone (Acoustic Video)
Shawn Mendes - When You're Gone (Acoustic Video) │ FOTO: Captură YouTube

Atât filmul "Lyle, Lyle Crocodile", cât și întreaga coloana sonoră a peliculei sosesc pe 7 octombrie. Shawn Mendes dă voce reptilei titulare în film, din distribuţia căruia mai fac parte Javier Bardem, Constance Wu, Brett Gelman și Scoot McNairy.

Bazat pe povestea cu același nume scrisă Bernard Waber, filmul îi are în prim plan pe membrii familiei Primm: doamna Primm (Constance Wu), domnul Primm (Scoot McNairy) și fiul lor Josh ( Winslow Fegley). Aceștia se mută într-un apartament din New York și fac o descoperire șocantă. În podul casei lor locuiește un crocodil. În timp ce doamna Primm și principalul dușman al lui Lyle, domnul Grumps (Brett Gelman), sunt îngroziți de animal, Josh și proprietarul lui Lyle, Hector P. Valenti (Javier Bardem), îi asigură că animalul este blând - la urma urmei, - "poartă o eșarfă și știe să cânte"Intră în scenă Shawn Mendes, care interpretează o serie de piese originale scrise pentru această peliculă.

Filmul "Lyle, Lyle, Crocodile" marchează o premieră pentru Shawn; este prima dată când artistul face parte dintr-o distribuție de lungmetraj, dar aspectul muzical al filmului l-a încurajat să-și extindă cariera artistică. Coloana sonoră a peliculei conține printre altele melodii precum "Top of the World", "Carried Away", "Take a Look at Us Now" (cu Bardem) și "Rip Up the Recipe" (cu Wu).

AUDIO: Shawn Mendes - Heartbeat

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5