Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back

Senzaţia de 18 ani din Toronto, Shawn Mendes tocmai a lansat piesa "There's Nothing Holdin' Me Back". Melodia primeşte un videoclip romantic, cu îndrăgostiţi care aleargă în toată lumea. O piesă plină de energie, care îmbină pop-ul, rockul, cu mici doze EDM.

Shawn lansează hit după hit, iar "There's Nothin' Hold Me Back" a ajuns în doar 48 de ore la 10 milioane de vizualizări. La 17 ani tânărul lua cu asalt topurile Billboard cu hitul de debut "Stitches". Au urmat single-urile "Treat You Better" şi "Mercy", de pe albumul "Illuminate". În noul clip vedem practic un turneu prin cele mai frumoase oraşe din Europa.

Piesa nu s-a găsit pe "Illuminate" anul trecut, dar soseşte pe o variantă deluxe a acelui LP. Artistul ne poartă prin Paris, Amsterdam şi oraşe din Marea Britanie. Tânărul canadian şi prietena sa, jucată de actriţia Ellie Bamber aleargă prin metrouri şi pe câmpii, conduc maşini nervoase şi iau cine romantice. Toate sunt intercalate cu reprezentaţiile live la chitară acustică ale lui Shawn.

Mendes a declarat că această creaţie audiovizuală reprezintă spiritul de aventură. A considerat că oraşele europene definesc cel mai bine acest lucru, iar single-ul este despre urmărirea persoanei dragi până la capătul lumii. Shawn pregăteşte un turneu nord american de 2 luni, care va debuta luna viitoare. "There's Nothing Holdin' Me Back" a fost cântată recent în cadrul talk show-ului "The Tonight Show" cu Jimmy Fallon ca amfitrion.

Shawn Mendes este o forţă creativă din noul val canadian, care i-a inclus de-a lungul anilor pe The Weeknd, Drake şi Justin Bieber.

Citește mai multe despre Shawn Mendes
Videoclipuri cu Shawn Mendes
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE