BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back

Senzaţia de 18 ani din Toronto, Shawn Mendes tocmai a lansat piesa "There's Nothing Holdin' Me Back". Melodia primeşte un videoclip romantic, cu îndrăgostiţi care aleargă în toată lumea. O piesă plină de energie, care îmbină pop-ul, rockul, cu mici doze EDM.

Shawn lansează hit după hit, iar "There's Nothin' Hold Me Back" a ajuns în doar 48 de ore la 10 milioane de vizualizări. La 17 ani tânărul lua cu asalt topurile Billboard cu hitul de debut "Stitches". Au urmat single-urile "Treat You Better" şi "Mercy", de pe albumul "Illuminate". În noul clip vedem practic un turneu prin cele mai frumoase oraşe din Europa.

Piesa nu s-a găsit pe "Illuminate" anul trecut, dar soseşte pe o variantă deluxe a acelui LP. Artistul ne poartă prin Paris, Amsterdam şi oraşe din Marea Britanie. Tânărul canadian şi prietena sa, jucată de actriţia Ellie Bamber aleargă prin metrouri şi pe câmpii, conduc maşini nervoase şi iau cine romantice. Toate sunt intercalate cu reprezentaţiile live la chitară acustică ale lui Shawn.

Mendes a declarat că această creaţie audiovizuală reprezintă spiritul de aventură. A considerat că oraşele europene definesc cel mai bine acest lucru, iar single-ul este despre urmărirea persoanei dragi până la capătul lumii. Shawn pregăteşte un turneu nord american de 2 luni, care va debuta luna viitoare. "There's Nothing Holdin' Me Back" a fost cântată recent în cadrul talk show-ului "The Tonight Show" cu Jimmy Fallon ca amfitrion.

Shawn Mendes este o forţă creativă din noul val canadian, care i-a inclus de-a lungul anilor pe The Weeknd, Drake şi Justin Bieber.

Citește mai multe despre Shawn Mendes
Videoclipuri cu Shawn Mendes
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE