Urmărește-ne în Social Media

Shawn Mendes, Tainy - Summer Of Love

Shawn Mendes a lansat un nou single, "Summer of Love", în colaborare cu Tainy. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Summer Of Love" este produsă de Tainy și NEON16, fiind acompaniată de un videoclip filmat în Mallorca. Clipul este regizat de Matty Peacock, care a mai colaborat cu Shawn Mendes pentru videoclipul piesei "Wonder", dar și cu alți artiști ca Selena Gomez, Billie Eilish sau Khalid.

"Sper că acest cântec îi va face pe oameni să se simtă liberi, liberi de greutatea vieții, chiar dacă doar pentru o clipă. Inspirația a fost de a avea câteva luni libere pentru a avea o vară adevărată cu oamenii pe care îi iubesc. Partea mea preferată despre crearea acestuia a fost să am ocazia de a lucra în studio cu Tainy. A fost o experiență specială, deoarece este un producător incredibil", a declarat Shawn Mendes.

Anul trecut, Shawn Mendes a ajuns pe locul 1 pe Billboard Top 200 cu al patrulea album de studio - "Wonder". În 2019, muzicianul a fost nominalizat la Grammy la categoria "Cel mai bun show de duo pop / grup" pentru "Señorita", piesă lansată alături de Camila Cabello. Shawn are aproape 60 de miliarde de ascultări și 10,5 miliarde de vizionări. În 2017 și 2018 a ocupat locul "21 Under 21" al topului Billboard și a fost prezent in Forbes "30 Under 30".

A debutat în 2013 datorită cover-urilor publicate pe aplicația de video-sharing Vine. A atras atenția reprezentanților unei mari case de discuri, lansând inițial un EP, în 2014 și albumul de debut, "Handwritten", în 2015. "Stitches", una dintre cele mai cunoscute piese ale artistului-fenomen pop-rock, a ajuns în top 10 în Statele Unite și Canada și pe primul loc în Marea Britanie.

Conducând un nou val de muzică latină de peste un deceniu, Tainy este creierul din spatele celor mai apreciate hit-uri ale muzicii. Tainy a produs piese pentru nenumărați artiști ca Daddy Yankee, Bad Bunny, J Balvin, Rosalia, Lauren Jauregui, Zion & Lennox, Anuel, Ozuna, Don Omar, Wisin & Yandel, Kali Uchis, Rauw Alejandro, Jhay Cortez.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Shawn Mendes a lansat piesa "Heartbeat", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Lyle, Lyle Crocodile" - AUDIO

Shawn Mendes a lansat noua sa melodie "Heartbeat", primul single de pe coloana sonoră pentru viitorul său film de familie - "Lyle, Lyle, Crocodile". Piesa este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Shawn Mendes - When You're Gone (Acoustic Video)
Shawn Mendes - When You're Gone (Acoustic Video) │ FOTO: Captură YouTube

Atât filmul "Lyle, Lyle Crocodile", cât și întreaga coloana sonoră a peliculei sosesc pe 7 octombrie. Shawn Mendes dă voce reptilei titulare în film, din distribuţia căruia mai fac parte Javier Bardem, Constance Wu, Brett Gelman și Scoot McNairy.

Bazat pe povestea cu același nume scrisă Bernard Waber, filmul îi are în prim plan pe membrii familiei Primm: doamna Primm (Constance Wu), domnul Primm (Scoot McNairy) și fiul lor Josh ( Winslow Fegley). Aceștia se mută într-un apartament din New York și fac o descoperire șocantă. În podul casei lor locuiește un crocodil. În timp ce doamna Primm și principalul dușman al lui Lyle, domnul Grumps (Brett Gelman), sunt îngroziți de animal, Josh și proprietarul lui Lyle, Hector P. Valenti (Javier Bardem), îi asigură că animalul este blând - la urma urmei, - "poartă o eșarfă și știe să cânte"Intră în scenă Shawn Mendes, care interpretează o serie de piese originale scrise pentru această peliculă.

Filmul "Lyle, Lyle, Crocodile" marchează o premieră pentru Shawn; este prima dată când artistul face parte dintr-o distribuție de lungmetraj, dar aspectul muzical al filmului l-a încurajat să-și extindă cariera artistică. Coloana sonoră a peliculei conține printre altele melodii precum "Top of the World", "Carried Away", "Take a Look at Us Now" (cu Bardem) și "Rip Up the Recipe" (cu Wu).

AUDIO: Shawn Mendes - Heartbeat

Citește în continuare