Urmărește-ne în Social Media

Shawn Mendes, Tainy - Summer Of Love

Shawn Mendes a lansat un nou single, "Summer of Love", în colaborare cu Tainy. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Summer Of Love" este produsă de Tainy și NEON16, fiind acompaniată de un videoclip filmat în Mallorca. Clipul este regizat de Matty Peacock, care a mai colaborat cu Shawn Mendes pentru videoclipul piesei "Wonder", dar și cu alți artiști ca Selena Gomez, Billie Eilish sau Khalid.

"Sper că acest cântec îi va face pe oameni să se simtă liberi, liberi de greutatea vieții, chiar dacă doar pentru o clipă. Inspirația a fost de a avea câteva luni libere pentru a avea o vară adevărată cu oamenii pe care îi iubesc. Partea mea preferată despre crearea acestuia a fost să am ocazia de a lucra în studio cu Tainy. A fost o experiență specială, deoarece este un producător incredibil", a declarat Shawn Mendes.

Anul trecut, Shawn Mendes a ajuns pe locul 1 pe Billboard Top 200 cu al patrulea album de studio - "Wonder". În 2019, muzicianul a fost nominalizat la Grammy la categoria "Cel mai bun show de duo pop / grup" pentru "Señorita", piesă lansată alături de Camila Cabello. Shawn are aproape 60 de miliarde de ascultări și 10,5 miliarde de vizionări. În 2017 și 2018 a ocupat locul "21 Under 21" al topului Billboard și a fost prezent in Forbes "30 Under 30".

A debutat în 2013 datorită cover-urilor publicate pe aplicația de video-sharing Vine. A atras atenția reprezentanților unei mari case de discuri, lansând inițial un EP, în 2014 și albumul de debut, "Handwritten", în 2015. "Stitches", una dintre cele mai cunoscute piese ale artistului-fenomen pop-rock, a ajuns în top 10 în Statele Unite și Canada și pe primul loc în Marea Britanie.

Conducând un nou val de muzică latină de peste un deceniu, Tainy este creierul din spatele celor mai apreciate hit-uri ale muzicii. Tainy a produs piese pentru nenumărați artiști ca Daddy Yankee, Bad Bunny, J Balvin, Rosalia, Lauren Jauregui, Zion & Lennox, Anuel, Ozuna, Don Omar, Wisin & Yandel, Kali Uchis, Rauw Alejandro, Jhay Cortez.

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Shawn Mendes a cântat live alături de Ed Sheeran în Toronto - VIDEO

Shawn Mendes a surprins audiența după ce a urcat pe scenă în timpul unui concert pe care Ed Sheeran îl susținea pe stadionul Rogers Centre din Toronto. Cei doi au cântat împreună piesele "Lego House" și "There’s Nothin’ Holding Me Back". Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Ed Sheeran și Shawn Mendes
Ed Sheeran și Shawn Mendes │ FOTO: capturi Disney Plus / YouTube

După o pauză de un an și jumătate, Shawn Mendes a revenit pe scenă. Artistul canadian a ales să se concentreze pe sănătatea sa mintală și să se oprească pentru moment din a concerta. Revenirea sa a fost întâmpinată cu ovații și reacții pozitive.

"Ce moment! Eu și Shawn Mendes pe scenă, în orașul său natal. Mi-ar plăcea să pot îmbutelia sentimentul și să continui să-l deschid pentru a simți din nou acea energie, atât de plăcută. Îți mulțumesc că ai cântat cu mine, omule, mă bucur să te am înapoi", a transmis Ed Sheeran.

Artiștii au publicat și un clip video în care se află în culise și vorbesc despre recital. Mai mult, Sheeran îl întreabă colegul său de breaslă cum s-a simțit pe scenă după o pauză așa lungă:

"Omule, mă simt zăpăcit! Mă simt extaziat", a răspuns Shawn Mendes.

Reacția audienței i-a surprins și i-a bucurat pe cei artiști, Ed Sheeran declarând:

"Ce reacție! Mi s-a mai întâmplat doar de trei ori în viața mea la concerte: cu Paolo Nutini la Glasgow, Stormzy la Londra și acum cu Shawn Mendes".

Shawn Mendes și-a întrerupt turneul de promovare a albumul "Wonder", planificat pentru anul 2022. După șapte opriri anul trecut, artistul a spus că are nevoie de o pauză pentru a se concentra pe sănătatea mintală. Cântărețul a evitat în mare parte lumina reflectoarelor de atunci. A lansat doar un single - "What the Hell Are We Dying For?" - la începutul acestei luni.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED