Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Shania Twain - Swingin' With My Eyes Closed

Shania Twain tocmai a lansat noul său album, "Now" şi odată cu acesta şi un nou videoclip. A primit un clip piesa "Swingin' With My Eyes Closed", în regia lui Jennifer Massaux. Shania apare într-o rochie transparentă, în tandem cu o serie de dansatori talentaţi.

Legenda country nu îşi arată deloc vârsta şi se unduieşte simultan cu cele 3 perechi de dansatori. "Swingin' With My Eyes Closed" începe într-un mod inedit, cu un solo de chitară, care alunecă rapid într-un neaşteptat beat reggae. Artista canadiană cântă despre vară, despre şoaptele îndrăgostiţilor şi despre curajul de a îţi manifesta emoţiile. Este un single despre căderea liberă, despre zborul fără paraşută şi despre visarea asociată dragostei.

Spre finalul videoclipului Shania apare într-o rochie elegantă, iar piesa primeşte un mixaj excelent şi electric. Se îndreaptă spre un crescendo şi un melanj de viori şi percuţii. Acesta este al doilea single de pe noul album, după "Life's About to Get Good", care debuta în iulie. Greu de crezut că după o carieră atât de bogată celebra voce canadiană este de abia la al cincilea LP de studio.

Au trecut 15 ani de la ultimul disc al artistei, "UP!" din 2002. A fost o perioadă tulbure pentru muziciană, care a divorţat de soţul şi managerul Mutt Lange în 2008. Shania şi-a revenit şi a canalizat emoţiile în acest nou release. Printre proiectele care au readus-o pe scenă pe canadiană se numără autobiografia din 2012 şi rezidenţa din Las Vegas din ultimii ani.

Shania Twain s-a recăsătorit în 2011, iar acum se pregăteşte să plece în turneul dedicat albumului "Now". Va debuta pe 3 mai 2018 în Tacoma şi se va încheia în Las Vegas pe 4 august. Vor urma şi câteva opriri prin Europa, inclusiv la Londra în octombrie anul viitor.

Citește mai multe despre Shania Twain
Videoclipuri cu Shania Twain
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE