Urmărește-ne în Social Media

Shania Twain - Swingin' With My Eyes Closed

Shania Twain tocmai a lansat noul său album, "Now" şi odată cu acesta şi un nou videoclip. A primit un clip piesa "Swingin' With My Eyes Closed", în regia lui Jennifer Massaux. Shania apare într-o rochie transparentă, în tandem cu o serie de dansatori talentaţi.

Legenda country nu îşi arată deloc vârsta şi se unduieşte simultan cu cele 3 perechi de dansatori. "Swingin' With My Eyes Closed" începe într-un mod inedit, cu un solo de chitară, care alunecă rapid într-un neaşteptat beat reggae. Artista canadiană cântă despre vară, despre şoaptele îndrăgostiţilor şi despre curajul de a îţi manifesta emoţiile. Este un single despre căderea liberă, despre zborul fără paraşută şi despre visarea asociată dragostei.

Spre finalul videoclipului Shania apare într-o rochie elegantă, iar piesa primeşte un mixaj excelent şi electric. Se îndreaptă spre un crescendo şi un melanj de viori şi percuţii. Acesta este al doilea single de pe noul album, după "Life's About to Get Good", care debuta în iulie. Greu de crezut că după o carieră atât de bogată celebra voce canadiană este de abia la al cincilea LP de studio.

Au trecut 15 ani de la ultimul disc al artistei, "UP!" din 2002. A fost o perioadă tulbure pentru muziciană, care a divorţat de soţul şi managerul Mutt Lange în 2008. Shania şi-a revenit şi a canalizat emoţiile în acest nou release. Printre proiectele care au readus-o pe scenă pe canadiană se numără autobiografia din 2012 şi rezidenţa din Las Vegas din ultimii ani.

Shania Twain s-a recăsătorit în 2011, iar acum se pregăteşte să plece în turneul dedicat albumului "Now". Va debuta pe 3 mai 2018 în Tacoma şi se va încheia în Las Vegas pe 4 august. Vor urma şi câteva opriri prin Europa, inclusiv la Londra în octombrie anul viitor.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Shania Twain pregătește un album nou și un turneu mondial

Shania Twain va reveni anul viitor cu "Queen of Me", al șaselea său album de studio și primul în șase ani. În plus, artista a anunțat un turneu în 2023, ce cuprinde aproape 50 de concerte. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Shania Twain Swingin With My Eyes Closed
Videoclip Shania Twain Swingin With My Eyes Closed │ FOTO: Shania Twain

Shania Twain a anunțat un nou album: "Queen of Me" sosește pe 3 februarie 2023, prin Republic Nashville. Pentru a coincide cu lansarea, Twain pornește într-un turneu care o va duce prin Statele Unite, Canada și UK începând din aprilie 2023.

Sunt incredibil de încântată să anunț <<Queen Of Me>> - noul album și turneu.

În aceste zile, mă simt foarte confortabil cu mine însămi - și cred că acest album reflectă muzical acest lucru. Viața este scurtă și vreau să fiu inspirată, vivace, mândră și puternică. Vreau să arăt un mesaj clar, mai ales ca femeie, acela de a-mi aminti mereu de puterea mea și sper ca melodiile să fie și pentru voi o dovadă a puterii voastre interioare", a declarat Shania Twain.

"Queen of Me" este cel de-al șaselea album al artistei, după "Now" din 2017. Noul material conține, printre altele, și piesele deja lansate - "Last Day of Summer", "Waking Up Dreaming" și "Not Just a Girl". Ultimele două au apărut și în documentarul lui "Shania Twain: Not Just a Girl", lansat la începutul acestui an pe Netflix.

Turneul "Queen of Me" începe pe 28 aprilie în Spokane și face opriri în SUA și Canada până la sfârșitul lunii iulie, urmate de alte concerte în Marea Britanie programate în luna septembrie. Lui Twain i se va alătura o serie de artiști ce vor cânta în deschidere. Printre aceștia se numără Lindsay Ell, Hailey Whitters, Breland, Kelsea Ballerini sau Mickey Guyton.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1