Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Shakira - Try Everything (soundtrack Zootopia)

Shakira a lansat videoclipul piesei ”Try Everything”. Noul single al artistei columbiene este inclus pe coloana sonoră a filmului de animație ”Zootopia”.

Shakira a filmat un videoclip de promovare a single-ului ”Try Everything”. Melodia, compusă de Sia Furler în colaborare cu Mikkel Storleer Eriksen și Tor Erik Hermansen, a fost înregistrată de Shakira special pentru filmul de animație ”Zootopia”.

Implicarea artistei columbiene în proiectul ”Zootopia” nu se oprește doar la coloana sonoră. Shakira dă voce, de asemenea, personajului Gazelle, prezentat și în noul videoclip ”Try Everything”.

Filmul ”Zootopia” este produs de Walt Disney Animation Studios, aceasta fiind cea de-a 55-a animație ce poartă semnătura reputatei companii. La prima vedere, ”Zootopia” pare a fi un film pentru copii, cu și despre animele. Urmărind mai atent, însă, povestea acestei pelicule, deslușim câteva mesaje importante pe care scenariștii Jared Bush și Phil Johnston au dorit să le transmită, cum ar fi nevoia de toleranță într-o societate creată prin diversitate și impactul pozitiv pe care îl poate avea ambiția și voința celor aflați în minoritate.

Pelicula este regizată de Byron Howard, care a co-regizat anterior ”Bolt” și ”Tangled”, și Rich Moore, care a realizat ”Wreck-It Ralph”. Animația va putea fi urmărită în cinematografele din România începând cu data de 4 martie.

Citește mai multe despre Shakira
Videoclipuri cu Shakira
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE