Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Shakira - Trap ft. Maluma

După ce a stabilit recorduri de vizualizări prin colaborarea cu Maluma la piesa "Chantaje", Shakira cântă din nou cu acelaşi artist, pe noul single "Trap". Videoclipul acestei creaţii a atins 14 milioane de vizualizări în doar 48 de ore de la debut. Îl puteţi viziona mai jos.

Shakira şi Maluma apar într-un mediu fantomatic, plin de ceaţă, abur şi fum. Videoclipul "Trap" dă senzaţia unei uniuni spirituale a două fantome proaspăt întrupate. Pe fundal se aude un beat cu bas lasciv, iar vocea senzuală a lui Maluma o completează pe cea a Shakirei. Cei doi îşi armonizează glasurile la mijlocul piesei, în vreme ce pe Shakira o vedem unduindu-se într-o baie de aburi şi lichid.

Parcă de nicăieri apare spre finalul melodiei şi un solo care completează această creaţie minimalistă, care pune accent mai mare pe voci şi sentiment, mai puţin pe instrumente. Există şi un nume pentru acest gen muzical nou şi anume "latin trap", care a început să fie pe val în ultima vreme. "Trap" este un single extras de pe albumul "El Dorado", lansat de Shakira în 2017 şi incluzând şi cealaltă colaborare cu Maluma, "Chantaje".

Videoclipul alb-negru este regizat de către Jaume de Laiguana şi poate fi descris într-un singur cuvânt drept "provocator". Cei doi cântă despre teamă de a nu suferi din dragoste şi tentaţia pe care o reprezintă celălalt.

Maluma, pe numele său real Juan Luis Londono Arias este un muzician din Columbia, care a intrat în atenţia fanilor muzicii latine în anul 2011, cu piesa "Farandulera". Albumul său de debut se intitulează "Magia" şi a sosit în 2012, ducând la nominalizarea artistului la premiile Latin Grammy.

Shakira se află în turneu în 2018, promovând ultimul său disc şi urmează să viziteze multiple oraşe europene.

Citește mai multe despre MalumaShakira
Videoclipuri cu MalumaShakira
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE