Urmărește-ne în Social Media

Shakira, Ozuna - Monotonia

Shakira și Ozuna colaborează pentru prima dată și lansează "Monotonia", o piesă ce se va găsi pe cel de-al 12-lea album al artistei de 45 de ani. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

După cum sugerează și titlul, cântecul este despre monotonia care poate apărea într-o relație amoroasă. Este un sentiment neplăcut, dar care uneori vine de la sine. "Nu a fost vina ta / Și nici a mea / A fost vina monotoniei", cântă Shakira.

Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de artistă alături de Jaume de la Iguana. În clip, Shakira se întâlnește cu fostul partener la un magazin alimentar, acesta o rănește și inima îi este scoasă din piept. De teama să nu mai treacă printr-o dragoste rănită, artista își încuie inima într-o cutie.

"Monotonia" este extrasă de pe cel de-al 12-lea album al artistei columbiene, programat de lansare în 2023. Anterior, Shakira a lansat "Te Felicito" în colaborare cu Rauw Alejandro. Piesa a ajuns pe primul loc în topul Billboard Latin Airplay și pe locul 67 în Hot 100. În afara carierei muzicale, artista riscă opt ani de închisoare și o amendă de 24 de milioane de dolari într-un presupus caz de fraudă fiscală.

Ozuna a lansat recent albumul "Ozutochi" și a bifat o colaborare cu rapperul congolez-francez GIMS. Melodia se intitulează "Arhbo" și se găsește pe coloana sonoră oficială a Cupei Mondiale FIFA 2022.

Comentarii