Urmărește-ne în Social Media

Shakira, Manuel Turizo - Copa Vacia

Shakira și Manuel Turizo colaborează pentru prima dată și lansează "Copa Vacía", o hipnotizantă piesă pop-reggaeton. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Copa Vacia" (n.r. pahar gol) vorbește despre a dori mai mult de la o relație amoroasă. Partenerii nu-și dăruiesc suficientă dragoste și afecțiune și se simt de parcă ar încerca să bea dintr-un pahar gol. "Mi-e sete de tine de ceva vreme, nu știu de ce / Tânjesc spre a vrea mai mult și a bea dintr-un pahar gol / Ești mereu ocupat cu atât de multe lucruri / Ți-ar face bine, iubirea mea, puțin timp liber / Relaxează-te aici pe canapea și acordă-mi atenția ta", spune o parte din versuri.

"Copa Vacia" este lansată alături de un videoclip regizat de Shakira împreună cu vechiul său colaborator, Jaume de la Iguana. Artista de 46 de ani joacă rolul unei sirene cu părul roz. Se află pe o stâncă, abandonată și uitată, până când își face apariția personajul lui Manuel Turizo.

Anterior, Shakira a lansat "Acrostico", o dedicație poetică pentru cei doi copii ai săi. Printre alte single-uri lansate recent de Shakira se numără "Te Felicito" și "Monotonía", melodii care au făcut mare vâlvă mediatică deoarece vorbesc despre despărțirea cântăreței de Gerard Piqué.

Comentarii