Urmărește-ne în Social Media

Shakira, Cardi B - Punteria

Shakira și Cardi B și-au unit forțele pentru piesa "Punteria", extrasă de pe cel mai recent album al Shakirei, "Las Mujeres Ya No Lloran". Este acompaniată de un videoclip disponibil de vizionat în articol.

Artista columbiană a lansat "Las Mujeres Ya No Lloran", primul ei album în șapte ani. Materialul este plin de colaborări și debutează cu "Punteria", alături de Cardi B. Versurile melodiei vorbesc de o fostă iubire greu de uitat.

Shakira și Cardi B își admirau de mai mult timp muzica una celeilalte, iar "Punteria" a părut oportunitatea perfectă de a și lucra împreună.

Videoclipul care acompaniază melodia este regizat de Hannah Lux Davis și prezintă un grup de femei puternice și încrezătoare, conduse de Shakira și Cardi B. În viețile lor își fac apariția niște centauri al căror lider este interpretat de actorul Lucien Laviscount ("Emily in Paris"). Shakira îl rănește în inimă cu o săgeată, apoi încearcă să îi aline suferința cu atenție și afecțiune.

Prin "Las Mujeres Ya No Lloran", Shakira explorează metamorfozele prin care a trecut de la albumul anterior. Cântăreața a descris procesul creativ drept "alchimic", transformându-și lacrimile în "diamante", iar vulnerabilitatea în putere.

TRACKLIST "Las Mujeres Ya No Lloran":

 1. Punteria (feat. Cardi B)
 2. La Fuerte (feat. Bizarrap)
 3. Tiempo Sin Verte
 4. Cohete (feat. Rauw Alejandro)
 5. Entre Parentesis (feat. Grupo Frontera)
 6. Como Donde y Cuando
 7. Nassau
 8. Ultima
 9. Te Felicito (feat. Rauw Alejandro)
 10. Monotonía (feat. Ozuna)
 11. Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 (feat. Bizarrap)
 12. TQG (feat. Karol G)
 13. Acrostico (feat. Milan + Sasha)
 14. Copa Vacía (feat. Manuel Turizo)
 15. El Jefe (feat. Fuerza Regida)
 16. Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 (Tiësto remix; feat. Bizarrap)
 17. Punteria (vinyl version; feat. Cardi B)
Comentarii