Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Shakira, Anuel AA - Me Gusta

Shakira ia cu asalt Trending-ul cu noua sa piesă, "Me Gusta", alături de artistul puertorican Anuel AA. Acest track reggaeton primeşte un videoclip viu colorat, în care artista de 43 de ani schimbă o sumedenie de ţinute fistichii. Vă invităm să urmăriţi clipul în articol.

Shakira încă pluteşte în valul de hype după ce reprezentaţia sa alături de Jennifer Lopez de la Superbowl de luna trecută a fost apreciată de fani şi participanţi. Artista a lansat o piesă ceva mai light, dansabilă şi veselă, care foloseşte un sample de piesă clasică de dans. E vorba despre "Sweat" de la Inner Circle, cu o vocaliză mega fredonată în ultimele decenii. Melodia apărea în 1993, a fost un hit reggae şi a introdus versurile "A La La La La Long" în pop culture.

Videoclipul cel colorat este regizat de Drew Kirsch şi îi prezintă pe cei doi artişti petrecând la o masă demnă de Versailles. De altfel şi ţinutele artistei sunt inspirate de prinţese orientale, dame ale secolelor trecute şi iconuri pop. Shakira schimbă multiple rochii, coafuri, în cele mai variate culori. O vedem în rol de femeie fatală, de gheişă care învârte o umbrelă şi de prinţesă răsfăţată la festin. Artiştii apar şi călătorind cu trenul, iar Anuel e văzut chiar gătind cuminte în fundal la un moment dat.

Se pare că Shakira a vrut să ofere un tribut în special culturii japoneze prin costumele sale. "Me Gusta" are atât influenţe reggaeton, cât şi trap şi urmează succesul track-ului "Chantaje", alături de Maluma. Povestea piesei şi clipului este una a cuplului care a petrecut prea mult timp împreună şi a format obiceiuri proaste după ce s-a pierdut flacăra iubirii.

Ultimul album lansat de Shakira a fost "El Dorado", care a apărut în mai 2017 şi i-a adus premii Grammy. Artista a declarat recent că lucrează la un disc nou, ce ar putea sosi în acest an. Va fi urmat de un turneu global în 2021. În ultimii ani am mai putut asculta piese de succes de la Shakira precum "Nada" şi "Clandestino" alături de Maluma. Cei doi au mai colaborat şi pe single-ul "Trap".

Citește mai multe despre Shakira
Videoclipuri cu Shakira
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE