Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Selena Gomez, Marshmello - Wolves

Selena Gomez revine în atenţia noastră prin piesa "Wolves", colaborare cu Marshmello, care tocmai a primit un videoclip. Acesta poate fi privit mai jos, sub forma unui vizualizer misterios, care prezintă prim planuri cu faţa Selenei Gomez şi o figură feminină gata să sară într-o piscină de la înălţime.

"Wolves" a fost precedată de numeroase teasere în social media, mai ales că Marshmello a fost pe val în ultima vreme, prin multiple colaborări. Piesa porneşte cu un riff melancolic de chitară, care ar fi ca acasă într-o producţie The XX sau Chainsmokers. Acest single este o piesă EDM cu elemente pop şi versuri romantice. Chorus-ul e foarte catchy şi vă va rămâne cu siguranţă în creier zile bune.

Marshmello este o figură misterioasă, un DJ a cărui popularitate a explodat în ultimul an. Activ din 2015, misteriosul personaj a ales abordarea lui DeadMau5 şi Daft Punk, purtând o mască sau mai bine zis cască în apariţiile sale. A devenit cunoscut internaţional prin remixuri ale pieselor de la Zedd şi Jack U. Marea sa lovitură a venit de abia în luna ianuarie a acestui an, când piesă sa "Alone" a intrat în US Billboard Hot 100.

Identitatea acestui artist este necunoscută chiar şi în acest moment. Skrillex s-ar fi referit la muzician drept "Chris" într-un interviu. Selena Gomez a explicat recent versurile piesei într-un interviu cu Zane Lowe. A declarat că acest cântec surprinde starea sa de spirit de acum câteva luni. Iniţial a auzit piesa ca instrumental în Japonia şi apoi a luat legătura cu Marshmello pentru a îi da o formă mai sentimentală, cu influenţe de muzică electronică.

Selena nu a detaliat prin ce trecea când se afla în Japonia, dar a oferit indicii că e vorba despre o poveste de dragoste tristă. Cum clipul de mai sus mi se pare mai degrabă un teaser, mă aştept să văd în curând şi unul cu o poveste mai complexă. Marshmello a putut fi auzit mixând în această vară la UNTOLD în Cluj Napoca.

Citește mai multe despre MarshmelloSelena Gomez
Videoclipuri cu MarshmelloSelena Gomez
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE