Urmărește-ne în Social Media

Selena Gomez, Marshmello - Wolves

Selena Gomez revine în atenţia noastră prin piesa "Wolves", colaborare cu Marshmello, care tocmai a primit un videoclip. Acesta poate fi privit mai jos, sub forma unui vizualizer misterios, care prezintă prim planuri cu faţa Selenei Gomez şi o figură feminină gata să sară într-o piscină de la înălţime.

"Wolves" a fost precedată de numeroase teasere în social media, mai ales că Marshmello a fost pe val în ultima vreme, prin multiple colaborări. Piesa porneşte cu un riff melancolic de chitară, care ar fi ca acasă într-o producţie The XX sau Chainsmokers. Acest single este o piesă EDM cu elemente pop şi versuri romantice. Chorus-ul e foarte catchy şi vă va rămâne cu siguranţă în creier zile bune.

Marshmello este o figură misterioasă, un DJ a cărui popularitate a explodat în ultimul an. Activ din 2015, misteriosul personaj a ales abordarea lui DeadMau5 şi Daft Punk, purtând o mască sau mai bine zis cască în apariţiile sale. A devenit cunoscut internaţional prin remixuri ale pieselor de la Zedd şi Jack U. Marea sa lovitură a venit de abia în luna ianuarie a acestui an, când piesă sa "Alone" a intrat în US Billboard Hot 100.

Identitatea acestui artist este necunoscută chiar şi în acest moment. Skrillex s-ar fi referit la muzician drept "Chris" într-un interviu. Selena Gomez a explicat recent versurile piesei într-un interviu cu Zane Lowe. A declarat că acest cântec surprinde starea sa de spirit de acum câteva luni. Iniţial a auzit piesa ca instrumental în Japonia şi apoi a luat legătura cu Marshmello pentru a îi da o formă mai sentimentală, cu influenţe de muzică electronică.

Selena nu a detaliat prin ce trecea când se afla în Japonia, dar a oferit indicii că e vorba despre o poveste de dragoste tristă. Cum clipul de mai sus mi se pare mai degrabă un teaser, mă aştept să văd în curând şi unul cu o poveste mai complexă. Marshmello a putut fi auzit mixând în această vară la UNTOLD în Cluj Napoca.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Selena Gomez va fi gazda a două emisiuni culinare

Selena Gomez se întoarce în bucătărie, în cadrul a două emisiuni culinare. Programele vor fi disponibile pe canalul Food Network. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Selena Gomez
Selena Gomez │ FOTO: Universal Music

Selena Gomez nu este străină de gastronomie. Perioada de carantină a inspirat-o pe artistă să lanseze un show intitulat "Selena + Chef", disponibil pe HBO Max. Acum, Selena se pregătește să împărtășească cu telespectatorii noi rețete, grație a două emisiuni.

Unul dintre show-uri va fi axat pe mâncăruri pentru sărbători și va debuta la sfârșitul acestui an. Cealaltă emisiune va fi lansată în 2024. În cadrul acesteia, Selena Gomez va vizita unii dintre cei mai buni bucătari din țară în propriile bucătării și vor găti preparate populare.

"Sărbătorile sunt întotdeauna uriașe pentru Food Network, ajungând la aproape 60 de milioane de telespectatori, iar să o avem Selena lansând cele aproape 100 de ore de programe de sărbători va face cu siguranță ca sezonul viitor să fie unul de celebrat", a declarat Kathleen Finch, președintele Warner Bros. Discovery. și directorul de conținut US Networks.

În altă ordine de idei, Selena a lansat anul trecut documentarul "My Mind & Me", ce prezintă starea sănătății mintale a Selenei, după ani de glorie și faimă. Documentarul prezentă imagini brute și intime din viața personală a artistei și se întinde pe o perioadă de șase ani, până în momentul prezent.

Artista va reveni pe micile ecrane și cu cel de-al treilea sezon al serialului "Only Murders in the Building", ce va debuta vara aceasta.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED