Urmărește-ne în Social Media

Selena Gomez, Marshmello - Wolves (Vertical Video)

Se poartă lansările de multiple versiuni ale unui videoclip pentru o piesă, se pare. Selena Gomez şi Marshmello ne propun un nou video pentru piesa "Wolves", de această dată unul personal, din genul celor pe care le găsim pe Facebook sau Instagram.

Este filmat în mod "portret", cu secvenţe realizate chiar cu telefonul personal al Selenei. Pare gândit pentru generaţia Instagram şi Facebook şi a strâns deja 3 milioane de vizualizări în 24 de ore. "Wolves" începe cu o secvenţă de chat între DJ-ul Marshmello şi Selena. Urmează un apel video pe FaceTime între cei doi artişti, cu muziciana proaspăt ieşită din duş şi stând în pat, apoi dansând.

Marshmello începe să cânte instrumentalul piesei, iar tânăra de 25 de ani redă versurile acestei creaţii. Urmează apoi un periplu prin apartamentul său de lux, într-un halat de baie lejer. Selena  Gomez face un lip syncinc binişor sincronizat şi dansează prin casă cu o naivitate copilărească. Fanii tinerei din Texas vor fi încântaţi să o vadă zâmbind, după câţiva ani de probleme de sănătate şi o scurtă retragere din muzică.

Acest clip pare filmat cu telefonul mobil, probabil un iPhone judecând după faptul că acest "apel video" se poartă prin FaceTime. Fiind o celebritate, Selena ar putea chiar să fi primit noul iPhone X pentru acest experiment video. Melodia este foarte catchy, cu porţiuni EDM şi versuri foarte fredonabile, ideale pentru un build-up sau drop la un remix de festival de muzica electronică.

Marshmello o acompaniază pe protagonistă dând din cap în colţul din dreapta-sus al imaginii. Un concept interesant, care cu siguranţă va mai fi replicat şi de alţi muzicieni. Totul se încheie cu Selena în garaj pregătindu-se de o plimbare cu al său jeep. Melodia "Wolves" a strâns deja 28 de milioane de stream-uri pe Spotify şi se apropie de cote similare şi în variantele de pe YouTube.

Comentarii

Muzică și film

Selena Gomez revine într-o continuare a serialului "Wizards of Waverly Place"

Îndrăgitul serial Disney, "Wizards of Waverly Place", va beneficia de o continuare, iar episodul pilot va avea o apariție specială - nimeni alta decât Selena Gomez, care va reintra în pielea personajului Alex Russo.

Publicat

pe

Wizards of Waverly Place
Wizards of Waverly Place │ FOTO: captură YouTube / Disney Plus

Mai mult, actorul din seria originală, David Henrie, va juca și va produce continuarea, iar Selena Gomez va avea o apariție specială în primul episod, pe care îl va și produce. Henrie va relua rolul lui Justin Russo, în timp ce Gomez o va juca din nou pe Alex Russo. Distribuția episodului este completată de Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele și Mimi Gianopulos. Disney Branded Television se află în spatele producției.

Episodul pilot va urmări un incident misterios la WizTech. Justin Russo, acum devenit adult, și-a lăsat în urmă puterile de vrăjitor pentru a începe o viață normală de familie. Când o tânără vrăjitoare pe nume Billie (Brown), care are nevoie de un mentor, apare la ușa lui Justin, el va trebui să-și confrunte trecutul magic pentru a salva Lumea Vrăjitorilor. Thiele îl va interpreta pe Roman Russo, fiul cel mare al lui Justin, în timp ce Gianopulos va fi Giada, soția lui Justin. În prezent, nu se știe dacă Selena Gomez va apărea în mai multe episoade din serie.

Seria originală "Wizards of Waverly Place" a fost creată de Todd J. Greenwald și difuzată în perioada 2007 - 2012. I-a avut ca protagoniști pe cei cinci membri ai familiei Russo, cei trei frați - Alex, Justin și Max trecând prin încercările și necazurile adolescentine. Distribuția i-a inclus pe Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera și David DeLuise, toți (mai puțin Henrie), s-au reunit în 2013 pentru specialul TV "The Wizards Return: Alex vs. Alex".

În prezent, Selena Gomez joacă rolul lui Mabel Mora în serialul "Only Murders in the Building", pe care îl și produce. Proiectul a fost recent reînnoit pentru cel de-al patrulea sezon.

Citește în continuare

Muzică și film

Selena Gomez o interpretează pe Linda Ronstadt într-un film biografic

Selena Gomez o va interpreta pe cântăreața Linda Ronstadt într-un viitor film biografic. Proiectul se află momentan în stadiul de pre-producție. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Selena Gomez și Linda Ronstadt
Selena Gomez și Linda Ronstadt │ FOTO: capturi YouTube ("Back To You" / Long Long Time")

Cântăreața de 31 de ani a confirmat rolul după ce a publicat o fotografie cu cartea autobiografică a lui Ronstadt - "Simple Dreams" - pe Instagram Stories. Filmul muzical este în prezent în pre-producție, cu o echipă formată, printre alții, de John Boylan, managerul Lindei Ronstadt și James Keach, care a produs documentarul "Linda Ronstadt: The Sound of My Voice" (2019).

Pelicula va fi regizată de David O. Russell, cunoscut pentru proiecte ca "Silver Linings Playbook", "American Hustle" sau "The Fighter". Cel mai recent film al său, "Amsterdam", i-a avut în distribuție pe Christian Bale, Margot Robbie și John David Washington.

​Potrivit TMZ, Gomez s-a întâlnit cu Ronstadt în urmă cu câteva luni, aceasta din urmă dându-și personal acordul pentru a fi portretizată de mai tânăra colegă de breaslă.

Ronstadt și Gomez sunt ambele de origine mexicană. Aceasta din urmă a fost nominalizată de două ori la Globurile de Aur pentru interpretarea sa din serialul "Only Murders in the Building" pe care îl produce și în care joacă alături de Steve Martin și Martin Short. Ultimul ei rol într-un film de lungmetraj a fost reprezentat de "A Rainy Day in New York", regizat de Woody Allen. Gomez a dobândit succesul actoricesc cu serialul Disney "Wizards of Waverly Place".

Linda Ronstadt este o legendă a muzicii country, rock 'n' roll și latino. Albumele "Heart Like a Wheel" și "Simple Dreams" s-au bucurat de succes critic și comercial. De-a lungul carierei, artista a câștigat 11 premii Grammy și a fost onorată atât de Academia de Înregistrări, cât și de Academia Latino de Înregistrări, cu premii pentru întreaga carieră.

În 2011, Ronstadt și-a anunțat retragerea, dezvăluind ulterior că nu mai poate cânta din cauza paraliziei supranucleare progresive. Recent, piesa sa, "Long Long Time", a ajuns în trei topuri Billboard datorită utilizării în serialul "The Last of Us".

Citește în continuare