Urmărește-ne în Social Media

Selena Gomez ft. Gucci Mane - Fetish

Cu doar 2 săptămâni în urmă Selena Gomez dădea lovitura cu hitul "Fetish", o colaborare cu Gucci Mane. Melodia a ajuns la 46 de milioane de vizualizări în această perioadă şi primeşte un videoclip pe măsură, având-o pe Selena ca protagonistă.

Artista a postat diferite teasere legate de acest clip pe reţelele de socializare recent. Chiar şi piesa originală de pe YouTube oferea un teaser video, cu accentul pe buzele Selenei. "Fetish" are un fundal dubstep, mai degrabă un liquid dubstep liniştitor, amplificat totuşi spre EDM prin vocea etalată de Selena Gomez. Videoclipul este regizat de Petra Collins şi o prezintă pe artistă într-un soi de situaţie de criză a gospodinei clasice.

Ajunge acasă cu toate cumpărăturile şi găseşte o maşină cu motorul fumegând. Totul străluceşte în jur, iar Selena este uimită de o lumină cerească puternică. Pare un peisaj apocaliptic subtil. Ineditul clipului continuă atunci când protagonista mănâncă sticlă sau săpun. O masă plină cu lumânări şi vase o aştepta. Scufundată în angoasă tânăra dansează lasciv pe podeaua udă şi face o şedinţă de spiritism în vreme ce stropitorile anti incendiu o udă.

Când totul e practic inundat, Selena ajunge într-un soi de cămară plină de făină şi gheaţă, un alb pur şi imaculat. Aici apare Gucci Mane, cu un flow şi un beat sacadat, completând-o perfect pe artistă. Între fructe îngheţate şi Selena mâncând ruj şi săpun regizorul a creat un peisaj unic aici. Petra Collins este o regizoare cu o istorie interesantă, provenind din lumea baletului şi având numeroase expoziţii fotografice apreciate.

Selena nu e străină de videoclipurile ineditee, pentru că şi piesa "Bad Liar" a primit unul, iar single-ul "It Ain't Me" sosea la rândul său cu un vizual fantomatic.

PUBLICITATE
Comentarii