Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Selena Gomez - Dance Again (Performance Video)

Selena Gomez a lansat videoclipul piesei "Dance Again". Vizualul o surprinde pe artistă dansând în lumina reflectoarelor. Materialul este disponibil în articol.

"Dance Again" se regăsește pe cel mai recent material al artistei, "Rare", și a fost compusă de Caroline Ailin, Justin Drew Tranter, Mattias Per Larsson, Robin Lennart Fredriksson și Selena Gomez. Mesajul melodiei este unul optimist, sugerând că ar trebui să lăsăm grijile în spate, să ne redescoperim și să "dansăm din nou".

Videoclipul o prezintă pe cântăreața de 27 de ani îmbrăcată într-o rochie de satin, dansând pe scenă. Luminile reflectoarelor, mișcările Selenei și atmosferă relaxantă ilustrează perfect versurile melodiei.

Odată cu lansarea acestui videoclip, Selena Gomez a anunțat că o parte din valoarea comenzilor cu produse "Dance Again", ce se găsesc pe site-ul artistei, va fi donată fundației MusiCares COVID-19 Relief Fund.

"Poate părea puțin ciudat să lansez ceva atât de senin într-o perioadă atât de dificilă pentru întreaga lume, dar cred că este un bun memento că vom trece peste asta împreună. Pentru fiecare achiziție a noilor produse <<Dance Again>>, o parte din valoare va fi donată MusiCares COVID-19 Relief Fund" - Selena Gomez

Selena Gomez a lansat albumul "Rare" la începutul anului 2020 și include piese precum "Lose You To Love Me" , "Look At Her Now", "Rare" sau "Feel Me".

Selena Gomez este o actriță și artistă americană ce a ajuns în atenția publicului odată cu rolul din serialul pentru copii "Barney & Friends" (2002–2004). Primul ei album solo, "Stars Dance", a fost lansat în 2013 și a debutat pe prima poziție în topul Billboard. De atunci, evoluția sa a fost constantă, ajungând să vândă peste 7 milioane de copii ale albumelor sale și 22 de milioane de exemplare a single-urilor lansate.

Citește mai multe despre Selena Gomez
Videoclipuri cu Selena Gomez
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE