Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Selena Gomez - Boyfriend

Selena Gomez tocmai a lansat 3 piese noi şi a ales-o pe una dintre ele pentru un videoclip ce s-a viralizat imediat. E vorba despre piesa "Boyfriend", care combină aluziile la foştii iubiţi cu o sumedenie de broscoi. Urmăreşte noul clip în articol.

Fanii au început deja să analizeze cadru cu cadru noua creaţie marca Selena Gomez. Au găsit în "Boyfriend" elemente inspirate de la The Weeknd şi clipul "Heartless". Posibil să fie vina costumului roşu cu care defilează artista la începutul clipului. După intro-ul ciudat cu maşină plină de broscoi, Selena începe un maraton de speed dating. Pare a se da cu un fel de feromoni magici, care transformă toţi peţitorii săi în broaşte, care ajung în aceeaşi cuşcă precum restul perdanţilor.

E ceva foarte ciudat să o vezi pe Selena la câţiva centimetri distanţă de o broască umedă şi lipicioasă, cântând "I want a boyfriend". Povestea broscoiului devenit prinţ se inversează aici, iar muzele masculine care dau târcoale Selenei sunt pedepsite pentru îndrăzneala de a flirta dibace. "Boyfriend" este unul dintre cele 3 single-uri noi extrase de pe ediţia deluxe a albumului "Rare". Acesta a debutat în primele săptămâni ale anului 2020 şi a inclus single-uri de succes ca "Look at Her Now", "Rare" şi "Feel Me".

"Boyfriend" este track-ul inaugural pentru noua ediţie Deluxe de "Rare", iar celelalte piese noi sunt "Souvenir" şi "She". Aparent "Souvenir" este doldora de aluzii la relaţia artistei cu rapperul canadian The Weeknd. Cei doi s-au despărţit în toamna lui 2017. Versurile fac aluzie la New York-ul în august, în zona Greenwich Village. Fix acolo au avut Selena şi The Weeknd un apartament împreună şi fix în vara lui 2017. Este amintit şi reperul Sunset Tower, un hotel în care cei doi au fost surprinşi în iulie 2017.

Versurile devin senzuale, cu aluzii la vin Bordeaux din 1993, sărutări şi suita prezidenţială. Muziciana i-a complimentat într-o postare recentă pe Instagram o piesă a lui The Weeknd, în contextul lansării noului album "After Hours". Şi acest LP a primit o ediţie Deluxe în ultima săptămână. Se pare că artiştii au rămas prieteni.

Citește mai multe despre Selena Gomez
Videoclipuri cu Selena Gomez
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE