Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Selena Gomez - Bad Liar

Selena Gomez a lansat single-ul "Bad Liar" luna trecută, piesa devenind rapid hit. Acum melodia primeşte un videoclip ancorat în anii 70 şi inspirat de pelicula "Dazed and Confused", care a făcut din Matthew McConaughey o legendă.

Gurile rele afirmă că "Bad Liar" ar face o aluzie la Taylor Swift şi o dispută cu Selena. La fel s-a spus şi despre ultimele piese ale lui Katy Perry, dar nu putem judeca versurile neapărat prin această prismă. Videoclipul acestei piese este un adevărat test actoricesc pentru Selena Gomez, care joacă roluri multiple în creaţia lui Jesse Peretz.

Regizorul e cunoscut pentru filmul "Our Idiot Brother", bifând şi câteva episoade din serialele "Girls", "Nurse Jackie" şi "The Office". Mintea creativă din spatele clipului a contactat designerul Kari Perkins înainte de filmări, încercând să obţină un look de ani 70 cât mai autentic. Producţia a fost tratată ca un film de scurt metraj.

Scopul a fost că protagonistul să pară un copil cool şi adorabil, dar care nu se poate integra în mediul său. Selena Gomez s-a distrat de minune la filmări îmbrăcându-se într-un personaj masculin cu o mustaţă groasă. Muziciana este atât elevă la şcoală, cât şi mamă şi tată, antrenor de volei şi profesoară care flirtează cu "tatăl". Selena a lansat între timp o colecţie de haine inspirate din acest videoclip.

Tânăra de 24 de ani foloseşte în această piesă o linie de bas preluată de la hitul Talking Heads din 1977, "Psycho Killer". Gomez are deja o serie de single-uri apreciate consecutive, având 7 hituri de top 10 în Billboard Hot 100 din 2013 până acum.

Citește mai multe despre Selena Gomez
Videoclipuri cu Selena Gomez
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE