Urmărește-ne în Social Media

Selah Sue - Pills

Artista belgiană Selah Sue aduce în discuție un subiect greu îmbrăcându-l într-un pop dansant cu inserții R&B. Noul ei single se numește "Pills" și descrie efectele neplăcute ale antidepresivelor, videoclipul ce acompaniază piesa oferind și un context potrivit acestei tematici.

"În videoclipul acestei piese ("Pills") îmi imaginez că sunt la o petrecere, pe ringul de dans, dar sunt apatică din cauza pastilelor, incapabilă să simt ceva. Medicamentul are un puternic efect stabilizator asupra mea, ceea ce, în condiții normale, nu mi se pare mare lucru, mai ales că am nevoie de el. Dar la o petrecere cu prietenii, efectele nu sunt plăcute: mă simt de parcă mi-aș fi pierdut toate emoțiile", a detaliat Selah Sue într-o declarație oferită presei în pragul lansării single-ului.

Noua piesă "Pills" se va regăsi pe viitorul album al cântăreței belgiene, "Persona". Va fi cel de-al patrulea material de studio al ei, după o pauză de 7 ani de la apariția discului "Reason". "Persona" este programat să apară anul acesta, pe 25 martie, urmând să includă colaborări cu rapperii TOBi și Mick Jenkins.

Tracklist "Persona" - Selah Sue:

CD 1

 1. Kingdom
 2. Hurray feat. TOBi
 3. Try To Make Friends
 4. Pills
 5. Wanted You To Know
 6. There Comes A Day
 7. All The Way Down
 8. Catch My Drift
 9. Twice A Day
 10. Celebrate feat. Mick Jenkins
 11. Karma
 12. Full Of Life

CD 2

 1. Free Fall
 2. All Day All Night
 3. The Knife
 4. Hurray feat. Benjamin Epps
 5. Hurray (Black Dive Remix)
 6. You - Rework
 7. Lovefool

Selah Sue este o artistă de origine belgiană a reuşit să se remarce într-un timp foarte scurt în industria muzicală, bucurându-se de susţinerea unor artişti precum Patrice sau Farhot încă de la debut. Timbrul muzical, sinceritatea versurilor, melodicitatea redată de amestecul dintre reggae, soul, jazz şi funk şi ușurința de a empatiza cu publicul au făcut ca tânăra cântăreață să fie o prezență nelispită pe scenele celor mai mari festivaluri din Belgia, Olanda, Franța și Ungaria, chiar înainte de lansarea unui LP.

Selah Sue a concertat pentru prima oară în România în 2012, în cadrul Festivalului B’Estfest. Cel de-al doilea concert a avut loc în septembrie 2013, la Arenele Romane din București, urmând apoi alte două show-uri în 2015. Cel mai recent concert a avut loc în 2016, în cadrul Zutopia Music Festival.

Comentarii