Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Selah Sue - Fear Nothing

Selah Sue ne arată o nouă latură a personalității sale odată cu lansarea single-ului ”Fear Nothing”. Cu un sound similar muzicii Bjork, piesa beneficiază de un videoclip impresionant, ce reușește să accentueze dramatismul compoziției.

Selah Sue pare să fi trecut într-o nouă etapă a carierei sale odată cu lansarea single-ului ”Fear Nothing”. Registrul grav al vocii artistei, neexpus până acum în piesele sale, oferă melodiei un plus de dramatism, întregul context al videoclipului părând rupt dintr-un film apocaliptic. Cadrele de prim-plan, filmate în slow motion, ne amintesc de stilul Bjork, chiar și sound-ul, pe alocuri, fiind similar muzicii artistei islandeze.

La nivel de mesaj, ”Fear Nothing” pare a dezvălui o nouă latură a personalității artistei. Selah Sue renunță la vulnerabilitate și devine implacabilă, de neatins.

Fear Nothing” se regăsește pe cel mai recent disc Selah Sue, ”Reason”, lansat în martie 2015. Albumul, promovat în mai și la București, a primit Discul de Aur în Belgia, țara natală a artistei.

„Tot ce fac se bazează pe instinct, nu sunt expertă, dar pot auzi o melodie o singură dată și o pot reproduce cu toate nuanțele și artificiile chiar și după 20 de ani”, spune Selah Sue.

La doar 6 luni de la precedendul show la Arenele Romane, Selah Sue revine în țara noastră pentru a susține un nou concert, de această dată la Berăria H. Concertul va avea loc pe 15 decembrie, o categorie de bilete fiind deja epuizată. În cadrul show-ului vor fi interpretate atât piese de pe primul album, cât și de pe cel de-al doilea material, „Reason”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Selah Sue
Videoclipuri cu Selah Sue
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE