Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Selah Sue - Fear Nothing

Selah Sue ne arată o nouă latură a personalității sale odată cu lansarea single-ului ”Fear Nothing”. Cu un sound similar muzicii Bjork, piesa beneficiază de un videoclip impresionant, ce reușește să accentueze dramatismul compoziției.

Selah Sue pare să fi trecut într-o nouă etapă a carierei sale odată cu lansarea single-ului ”Fear Nothing”. Registrul grav al vocii artistei, neexpus până acum în piesele sale, oferă melodiei un plus de dramatism, întregul context al videoclipului părând rupt dintr-un film apocaliptic. Cadrele de prim-plan, filmate în slow motion, ne amintesc de stilul Bjork, chiar și sound-ul, pe alocuri, fiind similar muzicii artistei islandeze.

La nivel de mesaj, ”Fear Nothing” pare a dezvălui o nouă latură a personalității artistei. Selah Sue renunță la vulnerabilitate și devine implacabilă, de neatins.

Fear Nothing” se regăsește pe cel mai recent disc Selah Sue, ”Reason”, lansat în martie 2015. Albumul, promovat în mai și la București, a primit Discul de Aur în Belgia, țara natală a artistei.

„Tot ce fac se bazează pe instinct, nu sunt expertă, dar pot auzi o melodie o singură dată și o pot reproduce cu toate nuanțele și artificiile chiar și după 20 de ani”, spune Selah Sue.

La doar 6 luni de la precedendul show la Arenele Romane, Selah Sue revine în țara noastră pentru a susține un nou concert, de această dată la Berăria H. Concertul va avea loc pe 15 decembrie, o categorie de bilete fiind deja epuizată. În cadrul show-ului vor fi interpretate atât piese de pe primul album, cât și de pe cel de-al doilea material, „Reason”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Selah Sue
Videoclipuri cu Selah Sue
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE