Urmărește-ne în Social Media

Selah Sue - Alone

Artista belgiană Selah Sue a lansat videoclipul noului single "Alone". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio, ”Reason”, ce va apărea pe piață pe 30 martie.

După o pauză de 3 ani de la lansarea albumului de debut, Selah Sue dezvăluie publicului videoclipul primului single de pe noul său material. „Alone” este o piesă ce vorbește despre importanța iubirii în viața fiecăruia, precum și despre frica de a pierde acest sentiment.

Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea material de studio, ”Reason”, ce va fi lansat pe 30 martie 2015. La acest album, Selah Sue lucrează de mai bine de un an. În septembrie 2013, în cadrul unui interviu acordat InfoMusic, artista ne-a povestit despre stadiul în care se afla discul, precum și despre o serie de colaborări pe care le avea deja pregătite. La momentul respectiv, Selah Sue tocmai încheia înregistrările demo-urilor, fiind în căutarea producătorului potrivit.

Pentru piesele incluse pe noul album, Selah a experimentat noi genuri muzicale. Cele mai puternice influențe, spunea Selah Sue, ”vor veni din zonele jazz și electro”, acestea fiind genurile pe care le asculta la momentul înregistrării compozițiilor.

Pe Selah Sue am avut ocazia să o vedem în premieră la B’Estfest 2012, iar pe 22 septembrie artista a susținut cel de-al 2-lea concert la Arenele Romane. InfoMusic nu a lipsit, astfel încât vă invităm să revedeți galeria cu poze a evenimentului organizat de Phoenix Entertainment.

Comentarii