Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Selah Sue - Alone

Artista belgiană Selah Sue a lansat videoclipul noului single "Alone". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album de studio, ”Reason”, ce va apărea pe piață pe 30 martie.
Urmărește-ne pe

După o pauză de 3 ani de la lansarea albumului de debut, Selah Sue dezvăluie publicului videoclipul primului single de pe noul său material. „Alone” este o piesă ce vorbește despre importanța iubirii în viața fiecăruia, precum și despre frica de a pierde acest sentiment.

Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea material de studio, ”Reason”, ce va fi lansat pe 30 martie 2015. La acest album, Selah Sue lucrează de mai bine de un an. În septembrie 2013, în cadrul unui interviu acordat InfoMusic, artista ne-a povestit despre stadiul în care se afla discul, precum și despre o serie de colaborări pe care le avea deja pregătite. La momentul respectiv, Selah Sue tocmai încheia înregistrările demo-urilor, fiind în căutarea producătorului potrivit.

Pentru piesele incluse pe noul album, Selah a experimentat noi genuri muzicale. Cele mai puternice influențe, spunea Selah Sue, ”vor veni din zonele jazz și electro”, acestea fiind genurile pe care le asculta la momentul înregistrării compozițiilor.

Pe Selah Sue am avut ocazia să o vedem în premieră la B’Estfest 2012, iar pe 22 septembrie artista a susținut cel de-al 2-lea concert la Arenele Romane. InfoMusic nu a lipsit, astfel încât vă invităm să revedeți galeria cu poze a evenimentului organizat de Phoenix Entertainment.

Citește mai multe despre Selah Sue
Videoclipuri cu Selah Sue
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE