BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Seether - Let You Down

Formaţia sud africană Seether a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Let You Down". Acesta e primul single de pe viitorul album, cunoscut drept "Poison the Parish". Trupa a promis o abordare mai heavy, ceea ce se simte încă din primul single.

După o pauză de 3 ani vine şi "Poison the Parish", albumul cu numărul 7 al grupului. Va debuta pe 12 mai şi va include 12 piese, dar şi 3 melodii bonus. Clipul cel nou e unul întunecat, cum de altfel ne-au obişnuit artiştii sud africani, inclusiv Die Antwoord. Figura centrală e un soi de clovn înspăimântător şi îmbrăcat în ursuleţ. Acesta se întâlneşte în pustietate cu un gigant şi un grup de vrăjitoare.

Întreaga atmosferă din "Let You Down" e demnă de un episod din serialul "American Horror Story". Se lasă cu ritualuri, cu oameni legaţi de copaci, cu ochii daţi peste cap şi săgeţi înfipte în ei. Finalul piesei abundă de riff-uri heavy binevenite într-un 2017 cam light la capitolul melodii grele. Noul album a fost înregistrat la Blackbird Studio, în Nashville şi a fost produs de către vocalul Shaun Morgan.

Acesta are propria casă de discuri, Canine Riot Records. Titlul inedit al noului disc a fost explicat de Morgan prin prisma dezgustului pe care îl simte faţă de social media şi celebrităţile precum Kim Kardashian. El s-a declarat deranjat şi de faptul că sunt mulţi copii expuşi la trenduri negative. Seether a confirmat recent prezenţa la a cincea ediţie a festivalului Rise Above.

Evenimentul îi va include ca invitaţi pe Shinedown, Stone Sour, Halestorm şi Korn. Seether ne-a vizitat în 2014 la Blaj aLive, împreună cu Awolnation.

Citește mai multe despre Seether
Videoclipuri cu Seether
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE