Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Seether - Betray and Degrade

Poţi paria pe artiştii sud africani să îţi livreze de fiecare dată un videoclip ciudat. Chiar dacă Seether nu sunt Die Antwoord, reuşesc să intrige prin noul material vizual asociat piesei "Betray and Degrade".

În ciuda titlului îi vedem pe muzicieni zâmbind larg şi făcând grimase total atipice. Ei se abat de la clişeele de videoclip rock supărat, având în spate fundaluri zen, cu păduri şi munţi. La refren se dezlănţuie totuşi şi revin la headbanging, prim planuri cu faţa crispată de forţa creaţiei şi filmări în umbre. Pare genul de clip pe care l-am vedea ieşit de sub bagheta unui Jack Black şi Dave Grohl.

Spre final lucrurile devin cu adevărat întunecate şi vedem trio-ul vopsit pe faţă, plin de sânge şi zdrobind instrumentele muzicale. "Betray and Degrade" este un single extras de pe ultimul album al trupei, "Poison the Parish", lansat în luna mai a acestui an. A debutat prin Canine Riot Records, casa de discuri a vocalului Shaun Morgan. Acesta este LP-ul cu numărul 7 pentru muzicieni şi a primit până acum 2 single-uri şi 2 videoclipuri.

Discul cel nou a debutat pe locul întâi în Billboard Hard Rock şi pe locul 14 în Top 200. Înregistrarea sa a avut loc la Blackbird Studio în Nashville, Tennesse, materialul fiind lăudat de critici pentru expresivitate şi o doză mai mare de sound heavy decât precedentele release-uri.

Seether se află acum într-un turneu nord american şi începând cu luna septembrie îi vom vedea şi în Europa. Se vor opri în Rusia, Germania, Franţa şi UK, printre altele. Băieţii ţin steagul sus pentru post-grunge din 1999, schimbând câţiva membri, dar Shaun rămânând constant vocal.

Citește mai multe despre Seether
Videoclipuri cu Seether
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE