Urmărește-ne în Social Media

Sean Paul & Major Lazer - Tip Pon It

Sean Paul şi Major Lazer îşi unesc forţele din nou pentru un nou single dansabil, "Tip Pon It". Melodia a primit un videoclip "gigantic", cu un Sean Paul uriaş, animat şi filmat cu camere speciale. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul acestui articol.

"Tip Pon It" nu este prima colaborare dintre Sean Paul şi Major Lazer. Artiştii au mai înregistrat şi piesa "Come On to Me" din 2014 şi "One Wine" în 2015. Cu puţin timp în urmă au colaborat şi pe "Buscando Huellas", pe care apare şi J. Balvin. De această dată piesa este plină de elemente dancehall, iar în fundal EDM-ul clasic Major Lazer e gata să încingă cluburile din Ibiza.

Sean Paul apare ca o figură gigantică în videoclipul regizat de Alexandre Courtes, iar supradimensionate sunt şi dansatoarele sale. Regizorul se joacă cu dimensiunile, astfel că în ciuda faptului că protagoniştii sunt gigantici, echipa de cameramani e foarte mică, iar burgerii pe care îi consumă sunt şi mai mici. Spre final apare şi un element umoristic, un posterior foarte bombat, sub forma unui balon uriaş care îi fascinează pe cei ce filmează.

Videoclipul se vrea o meta povestire a realizării sale, cu o tentă umoristă şi abstractă. Astfel de iniţiative au mai avut şi rapperi ca Young Thug, în cazul materialului vizual "Wyclef Jean". Suprarealism la cote înalte, mai ales când twerkingul face să fluture frezele cameramanilor.

Major Lazer îi are în componenţă pe Diplo, Jillionaire şi Walshy Fire, iar în 2017 a lansat multiple piese de pe un EP inspirat de sunete africane şi sud americane. Videoclipurile trupei i-au dus din deşerturile braziliene până în bogata cultura sud africană. Creierul proiectului, Diplo s-a orientat spre hip-hop în ultima vreme, prin colaborări cu rapperi pe piese precum "Color Blind" (cu Lil Xan) şi "Suicidal" (cu Desiigner). DJ-ul este aşteptat să mixeze pe 2 august la UNTOLD Festival 2018.

Sean Paul pregăteşte un concert pentru luna mai la Bucureşti. Artistul jamaican va sosi în România pe 23 mai, în cadrul unui eveniment organizat la Arenele Romane. În deschiderea sa cântă Fly Project, Faydee şi Simona Nae. Artistul a mai vizitat Capitala în 2010 la Turabo Summer Club şi a participat şi la premiile MTV de la Sibiu în anul 2007.

Activ din anul 1994, idolul dancehall are o carieră solo extinsă pe 6 albume, iar acum îl pregăteşte pe al şaptelea. De pe acela am putut asculta single-ul "No Lie", colaborare cu Dua Lipa.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 23 mai 2018

Sean Paul

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentarii