Urmărește-ne în Social Media

Sean Paul & Dua Lipa - No Lie

Sean Paul şi Dua Lipa au lansat videoclipul oficial al piesei "No Lie", unul dintre primele single-uri ale albumului pregătit de Sean Paul pentru lansare în acest an. Melodia este una dintre primele apărute de când Sean Paul a făcut trecerea la casa de discuri Island Records.

Artistul reggaeton de 44 de ani a semnat o înţelegere cu Island Records ce implică multiple albume, iar primul va sosi în următoarele luni. Dua Lipa este o cântăreaţă britanică în vârstă de 21 de ani, dar devenită celebră la 14 ani, cântând coveruri după Christina Aguilera şi Nelly Furtado pe YouTube. Şi ea pregăteşte un album pentru acest an, acesta urmând să fie lansat pe 2 iunie.

Iată ce a avut Sean Paul de spus despre Dua Lipa:

Nu ştiu prea multe despre muzica ei, dar când îi aud vocea, ea e cel mai important lucru pentru mine. Există o mulţime de persoane care vin cu propuneri de noi artişti sau colaborări, dar uneori chiar dacă melodia e bună, nu îmi place vocea sau tonul persoanei. În cazul lui Dua Lipa am apreciat lookul, vibe-ul şi vocea. Vocea e prima care mi-a "vorbit", dar vibe-ul e foarte sexy.

Înţelegem ce a vrut să zică artistul jamaican prin sexy, melodia fiind mai lascivă şi mai lentă faţă de ce propune de obicei Sean Paul. Dua Lipa are o abordare pop-house, iar Sean Paul livrează tonalitatea sa clasică la refren. Şi nici ideea încăperilor pline de oglinzi nu e rea deloc pentru clip.

Single-ul "No Lie" a fost lansat în 2016 şi a ajuns pe poziţia 44 în topul britanic.

Sean Paul a avut primul concert în România la Sibiu în 2007, cu ocazia premiilor MTV, ulterior concertând în Bucureşti în 2010. Muzicianul are în spate o carieră de 20 de ani și trofee precum Grammy (în 2004, pentru cel mai bun album reggae - Dutty Rock), MTV Music Awards și MTV Video Music Awards, plus numeroase alte nominalizări. În 2016, Sean Paul a colaborat cu Sia pentru un remix după piesa ei, "Cheap Thrills".

PUBLICITATE
Comentarii