Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
The Red Guard Choir
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Sean Norvis feat. Alexandra Mitroi & Pacha Man - Bad Girls

Sean Norvis revine cu un nou single, care a atras atenția mai multor DJ internaționali. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Piesa ce se intitulează "Bad Girls" este rezultatul colaborării inedite cu frumoasa cântăreață, Alexandra Mitroi și cu rapper-ul Pacha Man.

Alexandra Mitroi s-a făcut remarcată în anul 2015, atunci când a ajuns până în semifinala concursului "Vocea României". La sfârșitul anului trecut, Sean Norvis a lansat piesa "Gypsy Mama" alături de Geo Da Silva, pentru care s-a filmat un clip provocator, iar de curând, Pacha Man ii mărturisea talentatei Andra: "Mi-ai luat mințile".

Single-ul "Bad Girls" este o piesă dance/future house, fiind deja susținută de DJ internaționali precum Don Diablo, EDX, Dannic, Chicane, Paul van Dyk, Kryder și mulți alții. "Bad Girls" va fi lansată la casă de discuri SYL Recordings și va fi disponibilă în toate magazinele digitale începând cu data de 6 Februarie.

"Bad Girls" este disponibilă în șase versiuni, un Mix Original, un Radio Edit, un mix instrumental și trei remixuri ale italianului Erick Fill.

Citește mai multe despre Sean Norvis
Videoclipuri cu Sean Norvis
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE