Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: The Script - Arms Open

The Script asociază piesei ”Arms Open” un videoclip cu mesaj social, ce promovează activitatea organizației A Sense of Home. Single-ul se regăsește pe noul album ”Freedom Child”.

”Pentru noi, acesta este mai mult decât un videoclip. Am vrea să împărtășim schimbările pozitive pe care organizația A Sense of Home le-au adus în viețile oamenilor și să le susținem inițiativa prin mesajul acestei piese.

Acest ONG caritabil este mic, dar are soluții de impact, care sperăm că vor ajunge cât mai departe, pentru a ajuta oamenii din toată lumea”, a transmis trupa The Script.

Single-ul ”Arms Open” este extras de pe albumul ”Freedom Child”, un disc ce marchează o schimbare etichetată în presă drept radicală. Odată cu piesa ”Rain”, lansată în luna iulie, formația irlandeză a trecut de la rock alternativ la un stil pop-dance.

E cu siguranță o evoluție”, au explicat membrii formației, întrebați de această schimbare majoră de stil. ”Cred că ne-am acordat ceva mai multă libertate. Ultimele patru albume au avut, fiecare, un sound diferit, dar am evoluat spre sound-ul actual în mod treptat. Au trecut doi ani de când nu am mai lansat nimic, iar în tot acest timp noi am progresat gradual. Sunt sigur că pentru mulți dintre ascultători o să pară că e o schimbare drastică, dar dacă ar auzi cele 60 de piese pe care le-am scris, ar realiza că evoluția a fost lentă.”

Schimbarea s-a dovedit a fi, în final, benefică, noul disc ”Freedom Child” debutând în luna septembrie pe prima poziție în topul albumelor din UK și Irlanda.

Citește mai multe despre The Script
Videoclipuri cu The Script
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE