Urmărește-ne în Social Media

Scorpions - We Built This House

Urmărește videoclipul oficial The Scorpions - "We Built This House". Este primul single extras de pe albumul "Return To Forever" din 2015.

Trupa The Scorpions a lansat cel de-al 18-lea album de studio - "Return to Forever", un disc ce aniversează 50 de ani de carieră. Pe 19 februarie 2015, Rudolf SchenkerKlaus Meine și Matthias Jabs au susținut o conferință de presă în Hanovra prezentând-și noul material și primul videoclip. Evenimentul a fost transmis prin internet, însă videoclipul a fost disponibil ulterior doar în anumite regiuni geografice.

"We Built This House" este primul single extras de pe "Return to Forever". Este o piesă în spiritul aniversării celor 50 de ani de activitate, despre "casa" clădită cărămidă cu cărămidă. "Nu te îngrijora față de viitor, fă ceea ce îți place", spunea solistul Klaus Meine referindu-se la mesajul melodiei. Împreună au depășit perioadele dificile, inevitabile în orice carieră artistică. Fără unitate și prietenie, o trupă nu poate ajunge să aniverseze 50 de ani.

Trupa a renunțat să mai spună adio. De la prima tentativă de retragere - "Final Sting" - au trecut 4 ani și iată că vor susține un al doilea turneu mondial - "Return to Forever / 50th Annniversary Tour", după "Rock 'n' Roll Forever Tour" (2013-2014). Pe 1 mai 2015, Scorpions va începe turneul 2015/2016 din China.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 16 iulie 2016

Scorpions

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Scorpions oferă primul teaser pentru noul său album, direct din studio - VIDEO

Scorpions a profitat de perioada fără concerte şi turnee din 2020 pentru a înregistra un nou album, iar muzicienii ne-au oferit pe 7 iunie primul teaser pentru acest nou LP. Totul se face via Instagram şi vine direct din studiourile germane unde se finalizează noul material, aşa cum se poate vedea în articol.

Publicat

pe

Mesaj Scorpions Studio 2021
Mesaj Scorpions Studio 2021 │ FOTO: Scorpions www.instagram.com

Noul album se află în faza de mixaj, iar de asta se ocupă inginerul Michael Ilbert, care are deja multiple nominalizări Grammy la activ, alături de producătorul Max Martin. Cei doi sunt responsabili de albume hit realizate pentru Taylor Swift şi Katy Perry. Solistul Scorpions Klaus Meine, chitaristul Rudolf Scheker şi chitaristul Matthias Jabs au transmis un mesaj pe Instagram, prezentând şi câteva zeci de secunde dintr-o nouă piesă. O parte din înregistrări au fost realizate la Peppermint Park Studios, în Hanovra.

Klaus vine după aniversarea sa de 73 de ani în luna mai şi a spus în mesajul video transmis către fani că se află în studio de un an deja. Iată mesajul complet:

Suntem în studio acum, aşa cum puteţi vedea, Peppermint Park din Hanovra, iar în această dimineaţă ne-am decis să vă oferim un mic teaser. Suntem aici de un an. Am petrecut atât de mult timp aici lucrând la sesiunea de înregistrare, iar acum e atât de captivant să ascultăm în sfârşit mixajele care vin din Berlin.

Am dorit să împărţim acest moment cu voi toţi. Credeţi-mă, abia aşteptam nu doar să vă oferim o parte din piesă, dar să cântăm întregul album. Vă vom vedea pe viu.

Noul LP Scorpions va sosi în a doua parte a lui 2021 şi este primul material după 4 ani. Ultimul a fost "Born To Touch Your Feelings- Best of Rock Ballads", din 2017, o combinaţie de material nou şi clasic, o compilaţie dacă vreţi. Iniţial materialul ce vine acum trebuia să fie înregistrat în Los Angeles alături de producătorul Greg Fidelman, care şi-a pus amprenta pe LP-uri Slipknot şi Metallica. Totuşi din cauza pandemiei, o parte din procesul creativ a început de la distanţă cu Greg, iar restul a fost continuat în Germania.

Inginerul Hans-Martin Buff a preluat grosul muncii la noul LP. Klaus Meine promite un vibe de "Blackout" şi "Love at First Sting" sau chiar "Lovedrive" pentru acest disc. Compoziţiile sunt cu toate in-house, fără contribuţii din exterior, faţă de albumul din 2015 "Return to Forever", în mare parte compus alături producătorii Mikael Nord Andersson şi Martin Hansen.

Citește în continuare