Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Scorpions - We Built This House

Urmărește videoclipul oficial The Scorpions - "We Built This House". Este primul single extras de pe albumul "Return To Forever" din 2015.
Urmărește-ne pe

Trupa The Scorpions a lansat cel de-al 18-lea album de studio - "Return to Forever", un disc ce aniversează 50 de ani de carieră. Pe 19 februarie 2015, Rudolf SchenkerKlaus Meine și Matthias Jabs au susținut o conferință de presă în Hanovra prezentând-și noul material și primul videoclip. Evenimentul a fost transmis prin internet, însă videoclipul a fost disponibil ulterior doar în anumite regiuni geografice.

"We Built This House" este primul single extras de pe "Return to Forever". Este o piesă în spiritul aniversării celor 50 de ani de activitate, despre "casa" clădită cărămidă cu cărămidă. "Nu te îngrijora față de viitor, fă ceea ce îți place", spunea solistul Klaus Meine referindu-se la mesajul melodiei. Împreună au depășit perioadele dificile, inevitabile în orice carieră artistică. Fără unitate și prietenie, o trupă nu poate ajunge să aniverseze 50 de ani.

Trupa a renunțat să mai spună adio. De la prima tentativă de retragere - "Final Sting" - au trecut 4 ani și iată că vor susține un al doilea turneu mondial - "Return to Forever / 50th Annniversary Tour", după "Rock 'n' Roll Forever Tour" (2013-2014). Pe 1 mai 2015, Scorpions va începe turneul 2015/2016 din China.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Scorpions
Videoclipuri cu The Scorpions
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE