Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Scorpions - We Built This House

Urmărește videoclipul oficial The Scorpions - "We Built This House". Este primul single extras de pe albumul "Return To Forever" din 2015.

Trupa The Scorpions a lansat cel de-al 18-lea album de studio - "Return to Forever", un disc ce aniversează 50 de ani de carieră. Pe 19 februarie 2015, Rudolf SchenkerKlaus Meine și Matthias Jabs au susținut o conferință de presă în Hanovra prezentând-și noul material și primul videoclip. Evenimentul a fost transmis prin internet, însă videoclipul a fost disponibil ulterior doar în anumite regiuni geografice.

"We Built This House" este primul single extras de pe "Return to Forever". Este o piesă în spiritul aniversării celor 50 de ani de activitate, despre "casa" clădită cărămidă cu cărămidă. "Nu te îngrijora față de viitor, fă ceea ce îți place", spunea solistul Klaus Meine referindu-se la mesajul melodiei. Împreună au depășit perioadele dificile, inevitabile în orice carieră artistică. Fără unitate și prietenie, o trupă nu poate ajunge să aniverseze 50 de ani.

Trupa a renunțat să mai spună adio. De la prima tentativă de retragere - "Final Sting" - au trecut 4 ani și iată că vor susține un al doilea turneu mondial - "Return to Forever / 50th Annniversary Tour", după "Rock 'n' Roll Forever Tour" (2013-2014). Pe 1 mai 2015, Scorpions va începe turneul 2015/2016 din China.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Scorpions
Videoclipuri cu The Scorpions
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE