Urmărește-ne în Social Media

Scooter - The Spell Remains

Cunoscuta trupă techno germană Scooter a lansat o nouă piesă, intitulată ”The Spell Remains”. Versurile vorbesc despre dragostea de artă, de muzică și de oameni în stilul deja consacrat al formației.

Plină de energie, noua piesă Scooter ne aduce determinarea de care avem nevoie pentru a munci în continuare pentru ceea ce ne dorim și pentru a ne bucura de artă și de fiecare moment al vieții.

"The Spell Remains" se regăsește pe albumul "God Save the Rave", cel de-al 20-lea material discografic al formației. Cu un impact dinamic, albumul se intitulează astfel pentru a a trage un semnal de alarmă: strigătele nu trebuie uitate. Este genul de îndemn "la arme", spre a-ți face vocea auzită, îndemn pentru care H.P. Baxxter este renumit.

Albumul "God Save the Rave" conține colaborări deosebite, cu unii dintre cei mai talentați artiști ai industriei. Îi regăsim pe Dimitri Vegas & Like Mike pe single-ul "We Love Hardcore", pe Timmy Trumpet pe track-ul "Paul is Dead", și pe Harris & Ford pe single-ul ce denumește albumul, "God Save The Rave". Pe acest material se regăsește și piesa "FCK 2020", lansată la finele anului trecut.

Scooter este o trupă germană de muzică hardcore, rave și techno fondată la Hamburg, în 1993. În ilustra ei istorie, Scooter a petrecut peste 500 de săptămâni în topurile de single și 300 de săptămâni în topurile albumelor. Până în prezent, trupa a vândut peste 30 de milioane de discuri și a câștigat peste 100 de discuri de aur și de platină, în toată lumea.

Comentarii