Urmărește-ne în Social Media

Scooter - FCK 2020

2020 a fost un an problematic şi neplăcut pentru mulţi şi abia aşteptam să scăpăm de el. Exact această stare doreşte să o transmită Scooter prin noul single "FCK 2020", care vrea să transmită un "adio" rapid lui 2020 cu o insultă pe beat de techno. Piesa are un videoclip cu iz de party rave şi îl vizionaţi în articol.

Poate cea mai bună piesă pentru revelionul 2020-2021, "FCK 2020" readuce Scooter în actualitate la aproape 2 decenii de la hitul "Maria". Acesta a ajuns cu ceva întârziere în România, dar a fost rapid adoptat de galeriile de fotbal de la noi. Videoclipul noii piese include o sumedenie de efecte pirotehnice, dansatoare pe boxe uriaşe şi un MC HP Baxxter care nu a îmbătrânit deloc, deşi este activ din 1993. Odată cu această lansare trupa a anunţat o serie de concerte la începutul lui 2021, care îi vor duce pe artişti în Cehia, Ungaria, Marea Britanie şi Islanda.

"FCK 2020" este clar un imn de club, de rave, un single techno care te face să dai din cap şi să te mişti indiferent de preferinţele muzicale. Sintetizatoarele şi basul greu completează un mesaj de revoltă a celor care şi-au văzut anul 2020 distrus de restricţii şi pandemie. HP Baxxter, pe numele său real Hans Peter Geerdes este vocea Scooter de 25 de ani şi odată cu lansarea acestui single a transmis şi un mesaj raţional. Artistul subliniază că nu trebuie să existe o dispută între tineri şi bătrâni şi că nu ar trebui să luăm Coronavirusul în râs, ci să arătăm solidaritate.

Muzicianul a fost la rândul său infectat cu acest virus în primăvară şi a avut simptome uşoare. Într-un interviu acordat publicaţiei germane Bild, MC-ul îşi exprima îngrijorarea pentru industria muzicală şi performerii din toată lumea. Tonul pieselor rămâne totuşi unul optimist, combativ şi plin de energie, iar Scooter se aşteaptă să vadă din nou arenele de concerte pline după ce vaccinul ajunge la toată lumea.

Scooter a oferit un concert prin live stream în această primăvară, consolând fanii din toată lumea cu hituri ca "Maria" sau "Hyper Hyper". Ultimul album lansat de grup a fost "SCOOTER FOREVER", care a debutat în 2017. Acum trio-ul german lucrează la un discul cu numărul 20, care nu are încă dată de lansare clară. Ce ştim e că va debuta în această iarnă.

PUBLICITATE
Comentarii