Urmărește-ne în Social Media

Scooter - Bora! Bora! Bora!

Fanii techno se pot bucura pentru că unul dintre cele mai mari nume din acest gen muzical a revenit. E vorba despre Scooter, care a lansat noua piesă "Bora! Bora! Bora!", cu un videoclip pe măsură. Grupul german e activ din 1993 şi e foarte prolific cu lansările.

"Bora! Bora! Bora!" este un imn clasic de petrecere, perfect nemţesc şi specific Scooter. Beat-ul de techno e la posturi, iar vocalul Hans Peter Geerdes nu a îmbătrânit o zi de la hitul "Maria". Acesta a devenit şi imn de galerie de fotbal în România. Videoclipul e unul clasic, cu secvenţe de dans specifice techno şi hardstyle. Camera e mai mereu pe H. P. Geerdes, zis şi H. P. Baxxter, cu rol de MC aici.

Pe lângă sintetizator şi bas, muzicianul foloseşte obişnuitele vocalize monosilabice care stimulează mulţimea la concerte. Scooter pregăteşte un album nou intitulat "Scooter Forever". Acesta va fi disponbiil de pe 25 august şi marchează aniversarea a 25 de ani de carieră a trupei. Va urma o serie de concerte ce va dura un an, sub numele de "100% SCOOTER – 25 YEARS WILD & WICKED TOUR 2017/2018".

Evident petrecerile încep în Germania şi se vor extinde apoi în toată Europa şi la nivel global. Cel mai nou album al grupului techno este "Ace", lansat anul trecut, materialul de studio cu numărul 18 al artiştilor. Ultimii ani au adus şi influente EDM în muzica nemţilor şi au alternat piesele mai frenetice de concert, cu cele de club mai dansabile.

Scooter ne-a vizitat ultima oară anul trecut la festivalul UNTOLD 2016, acolo unde au urcat pe scenă şi Afrojack, Faithless sau Parov Stelar.

Comentarii