Urmărește-ne în Social Media

Scarlet Aura - Tu

Scarlet Aura împletește din nou firele muzicale pentru a lansa single-ul "Tu", o bijuterie sonoră extrasă de pe viitorul album, "Rock-Stravaganza". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Tu", inițial un dar muzical oferit de Mihai și Aura în 2012, alături de Steelborn, renaște acum într-o nouă lumină sub egida Scarlet Aura, promițând o aventură nouă prin prisma rock-ului alternativ și metal-ului. "Tu" este un dans tulburător pe sârmă între dorința arzătoare și pierderea care se strecoară în umbră, între îmbrățișarea caldă a iubirii și frigul goliciunii lăsate în urmă.

"Este vorba despre cum înălțarea și căderea se pot întâmpla într-o singură suflare," a dezvăluit Aura.

"Rock-Stravaganza", cu cele 15 piese ale sale, promite să fie o odă adusă vieții, dar și maturității muzicale și de creație ale Scarlet Aura, cu lansarea programată pe 28 iunie. Acest nou album va conține melodii foarte cunoscute din periplul muzical al lui Mihai și al Aurei, melodii ce vor fi readuse la viață, vor îmbrăca haine noi și se vor prezenta vremurilor actuale.

Discul îi va bucura nespus pe cei care au fost alături de Aura și de Mihai încă de la începuturi. Și cum muzica este un fluviu ce nu poate fi oprit, Scarlet Aura va lua valurile de vară cu asalt, urmând să navigheze prin țară într-un turneu național care va celebra acest nou capitol.

Comentarii