Urmărește-ne în Social Media

Scarlet Aura - Ochii Care Nu Se Văd

Scarlet Aura a lansat "Ochii Care Nu Se Văd", un single care le oferă fanilor o degustare din viitorul său album, "Rock-Stravaganza". Videoclip disponibil în articol.

"Ochii Care Nu Se Văd" explorează tema legăturilor invizibile, dar indestructibile care ne conectează, indiferent de distanță. Această piesă emoționantă navighează prin sentimente de nostalgie și speranță, subliniind dorința noastră inerentă pentru unitate.

"Pe măsură ce dezvăluim <<Ochii Care Nu Se Văd>> și ne pregătim pentru <<Rock-Stravaganza>>, ne amintim de călătoria noastră, de legăturile pe care le-am creat și de conexiunile nespuse pe care muzica ne permite să le explorăm. Acest album, în special, este o reflectare a creșterii noastre, pasiunii și viitorului vibrant pe care îl prevedem. Vă invităm să vă alăturați nouă în această aventură palpitantă, pe măsură ce aducem <<Rock-Stravaganza>> la viață, mai târziu în acest an" - Scarlet Aura.

Albumul "Rock-Stravaganza" va fi lansat în decursul acestui an și conține 14 piese care sunt pregătite să redefinească peisajul rock/metal modern cu sunetul lor inovator și profunzimea emoțională.

Cu o carieră plină de lansări de succes și concerte care au captivat publicul din întreaga lume, Scarlet Aura continuă să fie la avangarda scenei muzicale, împingând limitele creativității și expresiei artistice.

Comentarii