Urmărește-ne în Social Media

Scarlet Aura - In the Line of Fire

Trupa bucureşteană Scarlet Aura a lansat pe 14 mai single-ul şi videoclipul "In the Line of Fire". Acesta este primul single de pe viitorul album "Genesis of Time", care va fi lansat pe 10 septembrie. Este ultima parte a trilogiei "The Book of Scarlet". Noul videoclip se poate viziona în articol, în 4K.

Piesă "In the Line of Fire" începe cu o înlănţuire de note de chitară metal cu o percuţie şi un peisaj sonic măreţ în fundal. Solista Aura Dănciulescu cântă în limba engleză un imn al împuternicirii, cu crescendo-uri impresionante şi un ritm furibund pe fundal. Versurile sunt despre cei dispuşi să moară pentru ceea ce cred şi care sunt mereu în prima linie a focului şi conflictului, dându-şi viaţa pentru crezurile lor. Pe la mijlocul piesei, undeva pe la minutul 3 avem şi un interludiu, calmul dinaintea furtunii, cu o secţiune în clip în care solista primeşte aripi de înger.

Respectând reţeta hitului metal ca la carte avem şi solo-uri spre final, interpretate cu măiestrie de chitarist, chiar înainte ca videoclipul 4K să prezinte din nou metamorfoza în înger a solistei.

Despre acest release Scarlet Aura a declarat următoarele:

Am vrut să scriem un cântec care să fie o încurajare puternică și un mesaj către oricine să nu-și piardă speranța și să continue luptele proprii, indiferent de ce s-ar întâmpla. Am devenit mai puternici, am avut puterea nu numai de a merge înainte, ci și de a zbura din nou din ce în ce mai sus, deoarece orice luptă din și din afara ta poate fi câștigată dacă susții ceea ce crezi.

Acest single a fost mixat, masterizat şi produs de către Myke D la Silver City Studio, marcând un nou standard calitativ în istoria trupei. Este prima versine pentru Scarlet Aura special mixată şi masterizată pentru Apple Digital Masters, oferind înregistrări de claitate pentru ascultătorii trupei.

Scarlet Aura se pregăteşte de un turneu de promovare a noului LP, care include un concert în Bucureşti la Pertum TV, dar şi o apariţie pe 4 iunie la Japara Mega Rock Festival în Bulgaria. Formaţia are programate multiple concerte în Germania în septembrie, dar şi în CEhia şi Slovacia.

În martie 2021 trupa a lansat piesa "Silent Tears", cea mai tristă baladă din cariera grupului.

PUBLICITATE
Comentarii