BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Scarlet Aura - Immortal In Your Eyes

Scarlet Aura a lansat videoclipul noului single ”Immortal In Your Eyes”. Vizualul a fost filmat în septembrie 2016 și a fost regizat de Mircea Ghibort Ghinescu.

Cristiana Mongol Stancu – campioană mondială la Kickbox și MMA - joacă în videoclip propriul rol, dar adus la extrem: aceasta se refugiază într-un parc auto, unde și-a făcut casă dintr-o dubă părăsită după un accident cumplit de pe ringul de luptă; încercând să iasă din starea de ratare pe care o simte, Cristiana se luptă cu cele trei frici, până când ajunge în final să îmbrățișeze moartea. Jocul Cristianei, regia realizată de Mircea Ghibort Ghinescu, melodia „Immortal in your eyes” și mesajul versurilor se împletesc frumos într-o poveste dură a luptei pentru supraviețurie sau, mai mult, pentru imortalitate.

„Mă pregătesc pentru Hollywood, iar în filmarea acestui videoclip consider că mi-am făcut încălzirea. Mulțumesc tuturor pentru încredere și muncă, iar trupei Scarlet Aura îi doresc să aibă același instinct puternic și viziune în muzică și în mesaj...” – a declarat Cristiana Mongol Stancu.

Filmările au avut loc într-o zi ploioasă și răcoroasă din septembrie 2016 și deși au durat aproximativ 48 de ore, atât membrii trupei, cât și actorii implicați s-au bucurat și s-au prezentat la modul profesionist pe platoul de filmare.

„Eu am jucat minunatul rol al morții... A trebuit să mestec un clei negru, să stau desculță în ploaie și frig, dar mai mult de atât, am avut și viermișori pe mâini și picioare... Recunosc, a fost o provocare, dar consider că m-am descurcat și am făcut intocmai ce mi-au cerut regizorul și producătorii... ce să zic? Abia aștept următoarele filmări!”, a detaliat Aura.

Piesa ”Immortal In Your Eyes” este extrasă de pe albumul "Falling Sky", înregistrat la casa de discuri din Germania Pure Rock Records.  Albumul conține 11 melodii, dintre care un bonus track - radio edit și a fost produs de celebrul Roy Z - producătorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford şi al altor nume mari ale scenei internaționale.

Citește mai multe despre Scarlet Aura
Videoclipuri cu Scarlet Aura
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE