Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Scarlet Aura - Immortal In Your Eyes

Scarlet Aura a lansat videoclipul noului single ”Immortal In Your Eyes”. Vizualul a fost filmat în septembrie 2016 și a fost regizat de Mircea Ghibort Ghinescu.

Cristiana Mongol Stancu – campioană mondială la Kickbox și MMA - joacă în videoclip propriul rol, dar adus la extrem: aceasta se refugiază într-un parc auto, unde și-a făcut casă dintr-o dubă părăsită după un accident cumplit de pe ringul de luptă; încercând să iasă din starea de ratare pe care o simte, Cristiana se luptă cu cele trei frici, până când ajunge în final să îmbrățișeze moartea. Jocul Cristianei, regia realizată de Mircea Ghibort Ghinescu, melodia „Immortal in your eyes” și mesajul versurilor se împletesc frumos într-o poveste dură a luptei pentru supraviețurie sau, mai mult, pentru imortalitate.

„Mă pregătesc pentru Hollywood, iar în filmarea acestui videoclip consider că mi-am făcut încălzirea. Mulțumesc tuturor pentru încredere și muncă, iar trupei Scarlet Aura îi doresc să aibă același instinct puternic și viziune în muzică și în mesaj...” – a declarat Cristiana Mongol Stancu.

Filmările au avut loc într-o zi ploioasă și răcoroasă din septembrie 2016 și deși au durat aproximativ 48 de ore, atât membrii trupei, cât și actorii implicați s-au bucurat și s-au prezentat la modul profesionist pe platoul de filmare.

„Eu am jucat minunatul rol al morții... A trebuit să mestec un clei negru, să stau desculță în ploaie și frig, dar mai mult de atât, am avut și viermișori pe mâini și picioare... Recunosc, a fost o provocare, dar consider că m-am descurcat și am făcut intocmai ce mi-au cerut regizorul și producătorii... ce să zic? Abia aștept următoarele filmări!”, a detaliat Aura.

Piesa ”Immortal In Your Eyes” este extrasă de pe albumul "Falling Sky", înregistrat la casa de discuri din Germania Pure Rock Records.  Albumul conține 11 melodii, dintre care un bonus track - radio edit și a fost produs de celebrul Roy Z - producătorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford şi al altor nume mari ale scenei internaționale.

Citește mai multe despre Scarlet Aura
Videoclipuri cu Scarlet Aura
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE