Urmărește-ne în Social Media

Scarlet Aura - Glimpse in the Mirror

Trupa românească heavy/power metal Scarlet Aura a lansat piesa "Glimpse in the Mirror". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Glimpse in the Mirror" este compusă de Mihai "Myke D" Dănciulescu, cu versurile scrise de Aura Dănciulescu. Melodia este extrasă de pe cel mai recent album al trupei, intitulat "Under My Skin".

"<<Glimpse in the Mirror>> este o melodie care descrie într-un mod foarte sensibil propriile noastre întrebări cu privire la viață, relații și cu privire la noi înșine. Întrebarea <<cine sunt eu cu adevărat pentru mine și pentru ceilalți?>> este tema acestei piese și acum, redată acustic, nu poate decât să vă ofere un sentiment mai profund al acestei căutări eterne", a declarat trupa Scarlet Aura.

Scarlet Aura este trupa heavy metal românească ce abordează un concept pe placul fanului de metal, dar și al întregii familii datorită compozițiilor, a vocii feminine puternice și a poveștii din spatele melodiilor, toate acestea combinate cu producția și sunetul modern ce oferă o nouă perspectivă, un acel ceva special și diferit mai ales prin ultima creație, o trilogie conceptuală atât muzicală, cât și literară.

Scarlet Aura înseamnă Aura Dănciulescu (voce), Mihai"Myke D" Dănciulescu (chitară), Rareș Rene Nistor (bas) și Matthias Klaus (tobe).

Tracklist "Under My Skin":

 1. Hail To You!
 2. Frostbite
 3. Let's Go Freakin' Wild
 4. Immortal In Your Eyes
 5. Battle Cry
 6. Glimpse In The Mirror
 7. Zombie
 8.  Fallin' To Pieces
 9. If I Close My Eyes
 10. My Own Nightmare
 11. You're Not Alone
 12. Breaking The Law
 13. Ingeri Pe Motoare
 14. Utopia
 15. The Heretic
 16. Colour Blind
 17. All We Are
 18. Ya Svoboden (Я Свободен / I Am Free)

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Trupa românească Scarlet Aura va lansa un album dublu în 2022

Trupa românească heavy/ power metal Scarlet Aura se pregăteşte de o premieră: va lansa primul său album acustic, care va fi şi un album dublu. Se numeşte "Under My Skin" şi va sosi fizic sub forma unui CD digipack pe 22 aprilie prin casele de discuri Silver City Records şi Universal Music România.

Publicat

pe

Coperta album Scarlet Aura Under My Skin
Coperta album Scarlet Aura Under My Skin │ FOTO: Scarlet Aura

Versiunea digitală a acestui album va fi lansată ulterior. Scarlet Aura vine după un an 2021 ocupat, lansând LP-ul "Genesis of Time" în septembrie 2021, ca final de trilogie "The Book of Scarlet". Formaţia bucureşteană e pregătită acum să ne ofere o colecţie de best of sub numele de "Under My Skin", pe care piesele sale cele mai bune vor fi reinterpretate în versiunea acustică. Transformarea muzicală s-a făcut cu ajutorul chitaristului Mihai Dănciulescu, alături de vocea Aurei, acum într-o cheie mai blândă, dar în continuare puternică, plus linia de bas a lui Rene şi percuţia mai soft a lui Matthias.

Scarlet Aura şi-a transformat piesele într-o compoziţie acustică de orchestră. Tracklist-ul va include o selecţie dintre cele mai apreciate melodii din discografia trupei, dar şi o surpriză, un cover după piesa "Ya Svoboden"/ "I Am Free" a lui V. Kipelov de la Aria.

Iată tracklist-ul complet:

1. Hail To You!
2. Frostbite
3. Let's Go Freakin' Wild
4. Immortal In Your Eyes
5. Battle Cry
6. Glimpse In The Mirror
7. Zombie
8. Fallin' To Pieces
9. If I Close My Eyes
10. My Own Nightmare
11. You're Not Alone
12. Breaking The Law
13. Îngeri Pe Motoare
14. Utopia
15. The Heretic
16. Colour Blând
17. All We Are
18. Ya Svoboden (Я Свободен / I Am Free)

În perioada sărbătorilor de iarnă din 2021 trupa a lansat şi o piesă atipică, una cu tematică de Crăciun, "Rockin' Around the Christmas Tree". Nu era o premieră, deoarece în 2020 a lansat o versiune metal de "Jingle Bells Rock".

Scarlet Aura este o formaţie românească fondată în 2014, sub numele de AURA iniţial. În 2015 a devenit Scarlet Aura şi are până acum 5 albume lansate, un DVD live şi două EP-uri. În grup se află Aura Dănciulescu la voce şi Mihai Dănciulescu la chitară, cei doi părăsind trupa Stillborn în 2013, cu care au cântat la deschiderea show-ului Bon Jovi din Bucureşti în faţa a 60.000 de fani.

În componenţa trupei se mai află şi Rene Nistor la chitara bas şi Matthias Klaus la tobe.

Citește în continuare