Urmărește-ne în Social Media

Scarlet Aura feat. Ralf Scheepers - Fire All Weapons

Scarlet Aura a lansat single-ul cu videoclip "Fire All Weapons", în colaborare cu Ralf Scheepers de la Primal Fear. Materialul muzical este disponibil în articol.

Filmările au avut loc într-un loc foarte special plin de istorie lângă București și au continuat timp de 16 ore, chiar înainte de repetițiile pentru evenimentul Rock United organizat de Scarlet Aura, în care Ralf și Doro Pesch au fost invitații speciali.

"<<Fire All Weapons>> este, cu siguranță, una dintre cele mai impresionante piese pe care Mihai Dănciulescu le-a scris pentru Scarlet Aura, iar să îl avem pe Ralf cu noi îi conferă o greutate și însemnătate aparte. Este o piesă puternică pe care am făcut-o cu intenția de a arăta cât de serioși suntem pe scena heavy metal și cum vom continua să luptăm pentru dreptul nostru de a fi aici, de a cânta și de a face oamenii fericiți cu muzica noastră.

Ralf este un artist impresionant și, de asemenea, un bun prieten pe care trebuie să îl prețuim, să îl iubim și să îl respectăm foarte mult, unul dintre puținii care ne sunt alături și care se pot baza întotdeauna pe noi. Sperăm să vă bucurați de piesă și de videoclip la fel de mult ca și noi, un videoclip pe care l-am realizat cu prietenii noștri talentați Laurentiu Tomoroga, Roberto Stan și Paul Decu" - Scarlet Aura.

Scarlet Aura este trupa heavy metal românească ce abordează un concept pe placul fanului de metal, dar și al întregii familii datorită compozițiilor, a vocii feminine puternice și a poveștii din spatele melodiilor, toate acestea combinate cu producția și sunetul modern ce oferă o nouă perspectivă, un acel ceva special și diferit mai ales prin ultima creație, o trilogie conceptuală atât muzicală, cât și literară.

Comentarii