Urmărește-ne în Social Media

Scarlet Aura feat. Ralf Scheepers - Fire All Weapons

Scarlet Aura a lansat single-ul cu videoclip "Fire All Weapons", în colaborare cu Ralf Scheepers de la Primal Fear. Materialul muzical este disponibil în articol.

Filmările au avut loc într-un loc foarte special plin de istorie lângă București și au continuat timp de 16 ore, chiar înainte de repetițiile pentru evenimentul Rock United organizat de Scarlet Aura, în care Ralf și Doro Pesch au fost invitații speciali.

"<<Fire All Weapons>> este, cu siguranță, una dintre cele mai impresionante piese pe care Mihai Dănciulescu le-a scris pentru Scarlet Aura, iar să îl avem pe Ralf cu noi îi conferă o greutate și însemnătate aparte. Este o piesă puternică pe care am făcut-o cu intenția de a arăta cât de serioși suntem pe scena heavy metal și cum vom continua să luptăm pentru dreptul nostru de a fi aici, de a cânta și de a face oamenii fericiți cu muzica noastră.

Ralf este un artist impresionant și, de asemenea, un bun prieten pe care trebuie să îl prețuim, să îl iubim și să îl respectăm foarte mult, unul dintre puținii care ne sunt alături și care se pot baza întotdeauna pe noi. Sperăm să vă bucurați de piesă și de videoclip la fel de mult ca și noi, un videoclip pe care l-am realizat cu prietenii noștri talentați Laurentiu Tomoroga, Roberto Stan și Paul Decu" - Scarlet Aura.

Scarlet Aura este trupa heavy metal românească ce abordează un concept pe placul fanului de metal, dar și al întregii familii datorită compozițiilor, a vocii feminine puternice și a poveștii din spatele melodiilor, toate acestea combinate cu producția și sunetul modern ce oferă o nouă perspectivă, un acel ceva special și diferit mai ales prin ultima creație, o trilogie conceptuală atât muzicală, cât și literară.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Scarlet Aura a lansat "Rock în Sânge și Voință", primul single în limba română - AUDIO

Trupa Scarlet Aura a lansat primul single în limba română, un adevărat imn heavy metal intitulat "Rock în Sânge și Voință". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Scarlet Aura - Rock în Sânge și Voință
Scarlet Aura - Rock în Sânge și Voință │ FOTO: captură YouTube

Scarlet Aura, aflată în fruntea scenei heavy metal, livrează de ani buni spectacole pline de energie depășind limitele genului cu sunetul lor unic, voci puternice și instrumental de excepție. Noul lor single, "Rock în Sânge și Voință", promite să fie un imn heavy metal care va rezona cu fanii din întreaga lume.

Mesajul piesei este deosebit de oportun în lumea de astăzi, deoarece cere unitate, încredere și sprijin între muzicieni, artiști și comunitatea mai largă a fanilor de heavy metal și a iubitorilor de tatuaje. Accentuează importanța de a avea o voință de fier, de a-ți asuma responsabilitatea pentru propriile acțiuni și de a lucra din greu pentru a atinge excelența în domeniul ales, făcând succesul parte din propria amprentă, din propriul corp sub forma unui tatuaj sau doar din voință.

Noul single Scarlet Aura nu este doar o piesă, ci o reprezentare a călătoriei trupei și a ceea ce reprezintă. A fost scris în 2021 și lansat pentru prima dată pe compilația CD "MusinkForHumanity" de către "Asociația Tattoo & Piercing România" (Next Level Tattoos by Costi Azoiței). În cele din urmă, a devenit piesa de titlu pentru primul lor album scris integral în limba română. Costi Azoiței, un cunoscut artist de tatuaje, este de asemenea responsabil pentru designul albumului.

Albumul complet "Rock în Sânge și Voință" include 11 piese și va fi lansat pe 5 mai 2023 prin intermediul Universal Music România și Silver City Records.

"<<Rock în sânge și voință>> nu este doar o melodie, ci reprezintă întru totul ceea ce suntem noi astăzi. Se împlinesc pentru fiecare dintre noi, membri ai trupei Scarlet Aura, aproape 20 ani de muzică și de căutări. Muzica nu este ceva ce facem, este ceva ce suntem și astfel am ajuns astăzi în autoeducarea noastră prin muzică să fim plămădiți din rock și voință. Nu poți să ajungi la performanță decât dacă ai o voință de fier, dacă îți asumi ce ai ales să faci și mai ales dacă vrei să evoluezi, să devii mai bun, să fii ambițios și cu credința în ziua ce vine, în colegii de lângă tine pe scenă sau în publicul pentru care scrii muzică, o cânți, o trăiești. Este uimitor cum ne-am găsit cu Costi Azoiței care ne-a inspirat să facem o piesă despre metal și tatuaje și cum aceasta a devenit începutul viitorului nostru album și, de asemenea, cum am reușit alături de el o colaborare incredibil de frumoasă care nu s-a oprit la compilație, ci a continuat prin realizarea de către acesta, special pentru noi, a acestei extraordinare opere de artă, coperta de album. Suntem o comunitate, artiștii muzicieni, iar astăzi prin această melodie ne bucurăm să aducem un plus valoare acesteia prin alăturarea artiștilor tatuatori, a tatuajelor în lumea noastră. Să fim uniți, să ne oferim încredere, să fim alături unii de ceilalți este mesajul pe care melodia noastră își dorește să-l transmită, un mesaj atât de mult dorit astăzi, peste tot în lume, dar mai ales în lumea noastră a muzicii și a artelor frumoase", a declarat Mihai Dănciulescu.

AUDIO: Scarlet Aura - Rock în Sânge și Voință

Citește în continuare

Albume noi

Scarlet Aura lansează "Rock în Sânge și Voință", primul album în limba română

Trupa Scarlet Aura lansează viitorul album - "Rock in Sânge și Voință" - pe 5 mai 2023 prin Universal Music România și Silver City Records. Materialul conține 11 melodii, despre care poți afla mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Scarlet Aura
Scarlet Aura │ FOTO: Scarlet Aura

Cu "Rock în Sânge și Voință", Scarlet Aura își propune să atingă noi culmi, trupa ducând creativitatea muzicală la niveluri înalte, arătând iubire față de rădăcinile românești, dar și față de pasiunea de a crea muzică puternică și cu înțeles. Albumul marchează o etapă diferită a trupei comparativ cu lucrările anterioare, cele 11 melodii fiind scrise complet în limba română, pentru prima dată în cariera formației Scarlet Aura.

Decizia muzicienilor de a îmbrățișa limba nativă a fost inspirată de dorința de a aduce un omagiu moștenirii lor, dar și pentru a crea o experiență unică. Albumul va prezenta un sunet semnificativ greoi ce își trage seva din thrash și speed metal. Fanii se pot aștepta la un album plin de imnuri energice și pozitive, voci puternice, riff-uri covârșitoare, solo-uri de chitară memorabile și ritmuri rapide.

"Iată ca am ajuns la acest capitol al aventurii noastre muzicale și suntem bucuroși să îl împărtășim cu voi, prietenii și fanii noștri. <<Rock în Sânge și Voință>> este un album foarte apropiat inimii noastre și ne-am pus sufletul în fiecare cântec. <<Rock în Sânge și Voință>> este un album despre putere, pasiune, dar și despre darul muzicii de a aduce laolaltă oamenii. Abia așteptăm să îl ascultați și să experimentați frumusețea limbii romane, dar și puterea metalului pur românesc. Unul dintre cântecele noastre - <<România Cânta Rock>> aduce speranța că ne vom găsi împreună în căutarea propriilor rădăcini și că vom îmbrățișa puterea muzicii", a declarat Aura Dănciulescu.

"Rock în Sânge și Voință" va fi lansat pe 5 mai 2023, dar fanii pot să îl deguste odată cu publicarea primului single de pe album, pe 24 martie 2023.

Tracklist "Rock în Sânge și Voință":

 1. Rock în Sânge și Voință
 2. Îngeri și Demoni
 3. Blestemul Sfinților
 4. Regina Nopții
 5. Veteranii
 6. România Cântă Rock
 7. Cu Pletele-n Vânt
 8. Aripi Pentru Toți
 9. Sunt Eu ... o Umbră
 10. Uniți Până La Moarte
 11. Ploaia (SPIN cover)

Scarlet Aura a făcut valuri pe scena metal internațională încă de la începuturi din 2015 cu o suită de albume și concerte live, turnee susținute atât în Europa, cât și în Asia, dar și datorită evenimentelor  alături de Tarja Turunen, Rhapsody of Fire, Delain, Sabaton și mulți alții. Sunetul Scarlet Aura este cunoscut pentru mixing-ul distinctiv de heavy metal, rock și elemente melodice. Recent, colaborarea cu Ralf Scheepers (Primal Fear, Avantasia) pe melodia "Fire All Weapons", dar și evenimentul realizat împreună cu Ralf și Doro Pesch - "Rock United by Scarlet Aura" - în octombrie 2022, la București, a întărit prezența acestora la nivelul scenei heavy metal.

Citește în continuare