Urmărește-ne în Social Media

Scarlet Aura - Cu pletele-n vânt

Scarlet Aura a lansat "Cu pletele-n vânt", o piesă puternică ce transmite un mesaj de încredere și determinare, o demonstrație a puterii și versatilității muzicii heavy metal. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

"Cu pletele-n vânt" este o piesă puternică, cu o combinație eclectică de sunete rock și heavy metal, care promite să inspire și să încurajeze ascultătorii să își urmeze pasiunile și să își asume riscuri în viață. Lansarea muzicală este acompaniată de un videoclip produs și regizat de Laurențiu Tomoroga de la Emotion Philms Production.

"Cu pletele-n vânt" este doar începutul pentru Scarlet Aura în 2023. Trupa pregătește lansarea unui nou album, "Rock in sânge și voință", care promite să fie unul dintre cele mai intense și mai bune lucrări din cariera lor. Fanii heavy metal sunt invitați să urmărească Scarlet Aura pe rețelele de socializare și să se pregătească pentru un an plin de muzică puternică și sinceră.

Formată în 2015, Scarlet Aura este o formație de heavy metal cu sediul în București. Cu o serie de albume aclamate de critici și o experiență vastă în concerte live, trupa este cunoscută pentru energia și pasiunea debordate.

Comentarii