Urmărește-ne în Social Media

Scarlet Aura - All I Want For Christmas Is You

Scarlet Aura a lansat o reinterpretare heavy metal a piesei "All I Want For Christmas Is You". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"All I Want For Christmas Is You" este gata să vă lumineze sezonul sărbătorilor cu un amestec electrizant de bucurie, căldură și spirit rock'n'roll.

În această interpretare unică, Scarlet Aura a luat hitul de Crăciun și l-a infuzat cu stilul său metal caracteristic. Este un mix perfect între tradiția sărbătorilor și energia modernă, conceput pentru a aduce familiile împreună într-o experiență comună de muzică și bucurie.

Videoclipul muzical captează esența reuniunilor de familie, a decorațiunilor festive și a spiritului sărbătorilor de iarnă, toate pe fundalul unei melodii care a devenit un imn de Crăciun pentru generații. Este o invitație de a crea noi amintiri de sărbătoare, bucurându-vă de o abordare proaspătă și emoționantă a unui clasic îndrăgit.

"Am vrut să creăm ceva ce pot bucura familiile, o melodie care aduce zâmbete și un pic de emoție rock'n'roll la masa de sărbătoare. Acest videoclip este darul nostru pentru voi, o celebrare a unității și a sărbătorilor festive", a declarat Aura Dănciulescu, solista trupei.

Comentarii