Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Șatra B.E.N.Z. - #traparmy

Șatra B.E.N.Z., trupa românească formată din Lu-K Beats, Killa Fonic, Super ED, NOSFE și Keed, a lansat videoclipul noului single ”#traparmy”.

E calm în bârlogul Șatrei B.E.N.Z., calmul de după ofensivă. Lu-k Beats iși dă jos epoleții, Keed rasucește cu măiestrie gloanțe psihedelice, Killa Fonic desface pachetul (nici de data asta DIICOT-ul nu l-a văzut), NOSFE cere fără odihnă beat-uri pe care să incapă, in timp ce undeva la umbră Super ED o iubește indiscret pe Maria. Sunt mulțumiți de atacul de ieri, când la orele 21:00 ARMATA TRAP (#traparmy) a infamei Șatre a luat cu asalt nemilos matricea internetului, s-a propagat și se propagă in măruntaiele lui până ce ultimul ungher de cod va fi infectat cu TRAP.

Nu ai cum să oprești ARMATA ȘATREI. Poți în schimb să-i fii martor, să-i experimentezi puterea, să împarți ce ai văzut cu restul și dacă ești demn de blazonul ei, să te alături.

#traparmy E AICI! Stâng-Drept-Stâng, Stâng-Drept-Stâng.

Citește mai multe despre Șatra B.E.N.Z.
Videoclipuri cu Șatra B.E.N.Z.
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE