Urmărește-ne în Social Media

Sasha Lopez x AMI - Butterfly Dance

Sasha Lopez și AMI ne propun pentru sezonul de vară o piesă ritmată și senzuală, intitulată "Butterfly Dance". În videoclipul melodiei, o vedem pe Ami cântând atât vocal, cât și la vioară.

"Ce-i mai frumos decât să faci muzică și să te bucuri de ea, alături de prieteni! Serj (Sasha Lopez) și cu mine suntem buni prieteni și a venit timpul să celebrăm acest lucru printr-o piesă. "Butterfly Dance" o să fie dansat peste tot vara asta", a declarat Ami.

La rândul său, foarte încântat de colaborarea cu AMI, Sasha Lopez a declarat că totul a început la o petrecere, în urma unei discuții. De la câteva cuvinte până la un adevărat hit a fost doar un pas.

"Totul a început la o petrecere. AMI mi-a zis că i-a plăcut mult să cânte piesa "Smoke Me" la "Te cunosc de undeva" și că i-ar plăcea o piesă cu vioară, deoarece știe să cânte la ea și o încântă ideea să facem ceva frumos. Zis și făcut!", a declarat și Sasha Lopez.

Sasha Lopez este un producător muzical cunoscut internațional pentru hitul "All My People". Piesa s-a aflat în peste 20 de țări pe primul loc în topuri, iar una dintre edițiile Carnavalului de la Rio a fost deschisă chiar cu acest single. De asemenea, colaborarea din 2020 cu Misha Miller, "Smoke Me", s-a poziționat în Top 10 Shazam în țări precum România, Bulgaria și Turcia, generând peste un milion de views și 100.000 de stream-uri încă din prima lună.

AMI a studiat muzica în Baia Mare şi a terminat Conservatorul din Bucureşti. A devenit cunoscută publicului odată cu lansarea piesei "Trumpet Lights". Au urmat single-uri de succes precum "Otra Vez", "Playa En Costa Rica", sau "Somnu' nu mă ia". Anul trecut, artista s-a menținut în atenția fanilor printr-o serie de colaborări. A lansat piesa "Antidot" cu Killa Fonic și "Ca să fii fericit" cu Mark Stam.

PUBLICITATE
Comentarii