Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Sasha Lopez feat Ale Blake - Universe

Sasha Lopez și Ale Blake au lansat single-ul ”Universe”, o piesă de vară cu influențe indie, al cărei videoclip a fost regizat de Bogdan Daragiu.
Urmărește-ne pe

Sasha Lopez lansează un nou single în colaborare cu Ale Blake, "Universe", alături de primul videoclip în care nu apare niciunul dintre cei doi artiști, dar apare regizorul.

Videoclipul a fost filmat în Malta și este regizat de către Bogdan Daragiu, unul dintre personajele principale, alături de o gașcă de tineri, care pornesc într-o aventură crazy, în care distracția se îmbină perfect cu romantismul.

Față de piesele anterioare, single-ul "Universe" este un deep, cu influențe indie și a fost compus de către Sasha Lopez, Theea Miculescu, Loredana Cavasdan și Ivan Caragia.

Recent, Sasha Lopez a fost într-un turneu în Croația, alături de Ale Blake, iar acum se pregătește să mixeze la cel mai mare festival de muzică din Croația, Ultra Music Festival.

Citește mai multe despre Sasha Lopez
Videoclipuri cu Sasha Lopez
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE