Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Sasha Lopez feat Ale Blake - Universe

Sasha Lopez și Ale Blake au lansat single-ul ”Universe”, o piesă de vară cu influențe indie, al cărei videoclip a fost regizat de Bogdan Daragiu.

Sasha Lopez lansează un nou single în colaborare cu Ale Blake, "Universe", alături de primul videoclip în care nu apare niciunul dintre cei doi artiști, dar apare regizorul.

Videoclipul a fost filmat în Malta și este regizat de către Bogdan Daragiu, unul dintre personajele principale, alături de o gașcă de tineri, care pornesc într-o aventură crazy, în care distracția se îmbină perfect cu romantismul.

Față de piesele anterioare, single-ul "Universe" este un deep, cu influențe indie și a fost compus de către Sasha Lopez, Theea Miculescu, Loredana Cavasdan și Ivan Caragia.

Recent, Sasha Lopez a fost într-un turneu în Croația, alături de Ale Blake, iar acum se pregătește să mixeze la cel mai mare festival de muzică din Croația, Ultra Music Festival.

Citește mai multe despre Sasha Lopez
Videoclipuri cu Sasha Lopez
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE