Urmărește-ne în Social Media

Sasha Lopez x DARA - Gasoline

Sasha Lopez și DARA își unesc forțele și lansează "Gasoline", o piesă perfectă de dans. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

În ultimii patru ani, Sasha Lopez și DARA au creat hit-uri ce au ajuns în topurile din România. Primul lor succes în aceasta formulă a fost "Smoke me", piesă ce a ocupat primul loc în topul Shazam în România, Bulgaria și Turcia și a acumulat peste 12 milioane de vizualizări și 1 milion de stream-uri într-o lună. Cei doi artiști au colaborat și pentru "Butterfly Dance" și "Chemical".

După multiple realizări, cei doi artiști surprind acum publicul cu o colaborare care trece granița de producție muzicală, aducând-o pe DARA alături de Sasha într-un featuring incendiar."Gasoline" a fost creată acum trei ani, atunci când s-a filmat și videoclipul pentru piesă. Cu toate acestea, cei doi artiști au amânat momentul lansării. Între timp, DARA s-a axat pe lansarea propriului său album, "Ruleta".

"Este o piesă tristă dansantă. O ador și sper că cei care o vor asculta să se simtă bine și să intre în lumea noastră ușor dramatică, dar atât de catchy", a declarat DARA.

Piesa reușește să îmbine într-un mod unic elemente emoționale cu vibrații captivante ale muzicii de dans. Versurile aduc în prim-plan o dragoste intensă și tulburătoare, care s-a dovedit a fi toxică. Cu toate acestea, ele subliniază curajul de a spune adio și de a căuta refugiul în propria putere interioară.

DJ-ul și producătorul Sasha Lopez a reușit să depășească limitele muzicii electronice cu un stil inconfundabil. Cu numeroase hit-uri la activ, Sasha Lopez se bucură de recunoaștere pe scară largă. De asemenea, a câștigat inimile fanilor din Germania, Austria, Elveția, Israel și Japonia, apărând constant în playlisturile iubitorilor de muzică dance. Recunoașterea sa a fost solidificată prin discuri de aur obținute în Canada, Spania, Chile, Slovenia, Croația și Japonia.

DARA și-a început călătoria muzicală în 2012 în Republica Moldova, captivând instantaneu inima audienței prin participarea la Selecția Națională Eurovision. Având o voce unică și puternică, DARA a devenit una dintre cele mai difuzate artiste din Moldova, câștigând recunoaștere pe deplin.

În 2014, a colaborat cu artiști de top din România, inclusiv INNA, Antonia și Carla's Dreams, pe piesa "Fie ce-o fi". Ulterior, a decis să se stabilească în București, continuând să-și construiască cariera în industria muzicală. Cu 13 single-uri lansate și un album intitulat "Ruleta", DARA a demonstrat versatilitatea și complexitatea sa ca artistă, iar priceperea în scrierea de versuri a atras atenția și aprecierea artiștilor consacrați precum Sasha Lopez, DJ Sava, Irina Rimes și AlbWho.

Comentarii

Concerte & turnee

Află ce concerte în aer liber au loc de Revelion 2024

A început numărătoarea inversă pentru trecerea în noul an, eveniment celebrat cu muzică și dans. Pentru cei care nu vor să stea acasă în noaptea dintre ani, dar nici nu vor să dea o avere pentru o petrecere la restaurant, există și varianta unui concert în aer liber, cu acces gratuit. Îți prezentăm câteva idei în acest sens.

Publicat

pe

Fan filmând cu telefonul concertul
Fan filmând cu telefonul concertul │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Tradiția Revelionului în aer liber continuă și în acest an cu spectacole în marile orașe din țară. Românii și străinii, deopotrivă, sunt așteptați să-i asculte live pe cei mai apreciați artiști, să fredoneze piese cunoscute și să își etaleze cele mai bune mișcări de dans. Temperaturile primăvăratice oferă cadrul perfect pentru o distracție în aer liber, ce va fi încununată de spectaculoase focuri de artificii la miezul nopții.

Reverie de iarnă - Revelion 2024 în București

Primăria Sectorului 3 continuă tradiționala petrecere de Revelion din Parcul Titan și organizează pe 31 decembrie un eveniment la care nume sonore din industria muzicală vor participa. Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor urca pe scenă și vor bucura spectatorii cu cele mai îndrăgite piese.

Revelion 2024 în Arad

Orașul Arad va găzdui tradiționalul spectacol dedicat trecerii dintre ani pe platoul din fața Primăriei. Pe scenă vor urca Cargo, Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A și Springtime Band.

Revelion 2024 în Brașov

Piața Sfatului din Brașov găzduiește o dublă petrecere de Revelion. Pe 30 și 31 decembrie, participanții vor asculta muzică de la Partydul Kiss FM, Cosmin Soare, Lexu, ROA, DJ Dark, MC Marian Maican și Paul Groove.

Revelion 2024 în Cluj-Napoca

În Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost pregătită o petrecere cu artificii, concerte și șampanie. Programul ultimei zile a anului 2023 va fi deschis de Ad Libitum Voices care urcă pe scena din Piața Unirii la ora 22:00, urmată de trupa Compact la ora 23:00.

Tot în Piața Unirii va avea loc un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, care va marca trecerea în Noul An. Concertele continuă cu trupa Royal Avenue de la 00:10.

Revelion 2024 în Craiova

Trecerea în noul an va fi celebrată la Craiova printr-un show incendiar, ce se va desfășura pe Strada A.I. Cuza, Zona Universitate. Pe scenă vor urca MIRA, Raluka x Balkanic, DJ Emil Safta, The Southern Coackroachers și MC Cringureanu Tom.

Revelion 2024 în Iași

Primăria Municipiului Iași va organiza în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion ce va avea loc în Piața Palatului Culturii. Andra Botez, DJ Line, JO și JUNO vor susține concerte începând cu ora 21:00.

Revelion 2024 în Sibiu

Trecerea dintre ani va fi celebrată la Sibiu printr-un adevărat spectacol organizat în Piața Mare. Pe scenă vor urca Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, împreună cu o orchestră folclorică. Artiștii au conceput un show cu muzică și lumini ce va dura aproximativ 2 ore. De warm-up se va ocupa DJ Funky Drop, care își va începe set-ul o oră mai devreme.

Revelion 2024 în Timișoara

Pe 31 decembrie, timișorenii sunt așteptați în Piața Victoriei la o petrecere de Revelion de neratat, unde vor interpreta The Motans, Pragu' de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus, Monokrom.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley, Irina Rimes, Holograf participă la petrecerea de Revelion 2024 din Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 continuă tradiționala petrecere de Revelion din Parcul Titan și organizează pe 31 decembrie un show de neratat, marcat de concertele unora dintre cei mai apreciați artiști români. Printre aceștia se numără Smiley, Irina Rimes și Holograf. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Smiley / Irina Rimes / Holograf
Smiley / Irina Rimes / Holograf │ FOTO: InfoMusic

Trecerea dintre ani va fi marcată de o petrecere la care nume sonore din industria muzicală vor participa. Astfel, Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor urca pe scenă și vor bucura spectatorii cu cele mai îndrăgite piese.

Mai mult, așa cum se cuvine pentru noaptea de Revelion, participanții vor putea admira un spectaculos foc de artificii.

Accesul la petrecerea de Revelion 2024 din Parcul Titan este gratuit

Cu un impresionant număr de hituri deținute, Smiley este unul dintre cei mai aclamați artiști ai României. Până în prezent a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock ce o definește. Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Citește în continuare