Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Hollywood Undead
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Scorpions
Poze de la concertul Nikos Vertis de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018

Videoclip oficial: Sandina - Pe o stea

Sandina, un nou nume pe piață muzicală din România, a lansat recent videoclipul și piesă “Pe O Stea”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Sandina este și compozitorul single-ului, o piesă care îmbină în mesajul ei sensibilitatea, senzualitatea și romantismul.

“Piesă descrie o poveste despre întâlnirea a doi oameni, două lumi, care se contopesc și devin una. Anume atunci vrei să te ascunzi #PeOStea, și să descoperi acea lume a voastră”, a declarat Sandina.

Videoclipul piesei este filmat în Republica Moldova.

“Chiar dacă este un videoclip de imagine, am vrut să redăm mesajul cosmic al piesei și atmosfera romantică”

Sandina este născută în Republica Moldova și, pe lângă muzică, mai este pasionată de pictură. Carieră muzicală a început-o în calitate de compozitor de muzică și versuri. Sandina este co-autorul hitului “Like A Star”, semnat de Fly Project.

“Mi-am dorit să cunosc mai multe despre lumea muzicii până a mă concentra pe carieră mea și, astfel, experiența mea de compozitor a fost una foarte benefică, am învățat multe lucruri interesante.”

Sandina muncește acum la piese alături de producători muzicali din România și promite să revină în viitorul apropiat cu piese noi.

“Prin muzică mea vreau să inspir oamenii să fie liberi să iubească, să simtă și să vadă frumosul din cel apropiat, cât și din sine”.

Citește mai multe despre Sandina
Videoclipuri cu Sandina
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE