Urmărește-ne în Social Media

Sam Smith - Restart

Sam Smith, tânărul artist britanic aflat pe un val de aprecieri după un debut impresionant, continuă promovarea primului său album, "In the Lonely Hour". Noul său videoclip pune în lumină piesa "Restart", compusă de Sam în colaborare cu Zane Lowe. De regia clipului s-a ocupat Michael Holyk.

Evoluția lui Sam Smith în muzică a luat prin suprindere întreaga industrie. A ajuns la urechile publicului prin colaborări, însă nu de tipul celor specifice industriei pop. Când Sam Smith a compus cu cei de la Disclosure single-ul "Latch", nu a fost o implicare platonică, același lucru fiind valabil și în cazul hitului "La La La", atribuit în mare parte lui Naughty Boy. Presiunea din partea presei nu a întârziat însă să apară.

"Acestea nu sunt piesele altcuiva", a explicat Sam Smith. ""Latch" îmi aparține mie la fel de mult cât le aparține și celor de la Disclosure, iar "La La La" este piesa mea în aceeași măsură în care este și piesa lui Naughty Boy. Este o colaborare, dar una dintre persoane o promovează pe cealaltă pentru că se află în poziția de a o face. Aceste colaborări nu mă determină în niciun fel să fiu stresat pentru că am încredere în mine."

Răspunsul a fost susținut apoi prin argumente. La doar 21 de ani, Sam Smith a fost numit BBC Sound of 2014 înainte de a lansa un album de debut. La momentul respectiv, tânărul artist avea pe piață doar EP-ul "Nirvana", denumit de Zane Lowe de la BBC "hottest record in the world". A urmat apoi premiul Brits Critic's Choice, o reconfirmare a talentului său.

În mai 2014, Sam Smith a lansat albumul de debut "In the Lonely Hour", ce a ajuns imediat Number One în UK.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Sam Smith surprinde cu "Unholy", o colaborare cu Kim Petras - AUDIO

După ce a intrigat, cucerit și obsedat utilizatorii TikTok cu un fragment din "Unholy", Sam Smith lansează în sfârșit melodia completă. Te invităm să afli mai multe detalii și să asculți piesa.

Publicat

pe

Sam Smith - Unholy (ft. Kim Petras)
Sam Smith - Unholy (ft. Kim Petras) │ FOTO: captură YouTube / Sam Smith

Sam Smith a revenit cu primul său single nou în doi ani - "Unholy". Cu această ocazie, le-o prezintă ascultătorilor și pe Kim Petras, o artistă pop, originară din Germania. Cei doi au compus "Unholy" în timpul unei sesiuni de înregistrare din Jamaica.

În urmă cu ceva timp, Sam Smith a lansat un fragment din "Unholy". A devenit viral pe TikTok, acumulând milioane de ascultări. Fanii îi tot cereau artistului să lanseze melodia completă, iar Sam Smith le-a făcut pe plac.

"Sunt atât de încântat să auziți asta că este aproape ireal! Nu m-am distrat niciodată atât de mult să fac un cântec, așa că sper că puteți deveni ciudați și <<NESFÂNȚI>> ascultându-l. Mulțumesc minunatei  Kim Petras pentru că s-a alăturat cântecului, mi-a plăcut să fiu martorul genialității tale, a scris Sam Smith pe Instagram.

"Unholy" este prima lansare a lui Smith de la albumul "Love Goes" din 2020, care conținea cântece precum "Dancing with a Stranger" (feat. Normani) și "How Do You Sleep?". Cât despre Kim Petras, ea a lansat discul "Slut Pop", cel de-al patrulea album din carieră, la începutul acestui an.

AUDIO: Sam Smith - Unholy (ft. Kim Petras)

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6