INFO CONCERT:
AWAKE Festival
Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017
INFO CONCERT:
Rockstadt Extreme Fest 2017
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting

Videoclip oficial: Sam Hunt - Single For The Summer

Sam Hunt a lansat videoclipul piesei „Single For The Summer”, un single despre nenumăratele șanse de a te distra, în special când vara este după colț. Noul material este disponibil în articol.

Piesa este extrasă de pe albumul din 2014, „Montevallo” și pare să se întoarcă în pe locurile fruntașe în topuri având în vedere cele cinci single-uri care l-au făcut cunoscut pe scena country.

Videoclipul este filmat ca și cum camera ar fi bărbatul. Povestea se învârte în jurul aventurilor sale pe plajă unde își petrece majoritatea timpului relaxându-se cu o domnișoară. Dar el nu își poate lua angajamentul că va rămâne cu ea pentru că este vară. Cam despre asta este întregul videoclip: înghețată, plimbări cu bicicleta și, desigur, femei frumoase. Aparent, vara îl transformă pe protagonist într-un ochi iscoditor. În cântec, Hunt admite că este pre bătrân pentru a mai juca asemenea jocuri, dar nu poate renunța la spiritul său libertin.

Sam Hunt este un cântăreț de country, compozitor și fost fotbalist din facultate. El a jucat fotbal în anii de liceu și de facultate și aproape alesese o carieră în sport, înainte să semneze cu MCA Nashville în 2014. El a scris cântece pentru Kenny Chesney, Keith Urban, Billy Currington și Reba McEntire. Albumul său din 2014, „Montevallo”, a fost certificat de două ori cu platină. În topurile US Hot Country a intrat cu single-urile „Leave the Night On”, „Take Your Time” și „House Party”, lucru care l-a făcut pe Sam Hunt primul artist country cu single-uri din albumul de debut care să ajungă și în topul 40 din Billboard Hot 100.

Citește mai multe despre Sam Hunt
Videoclipuri cu Sam Hunt
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE