Urmărește-ne în Social Media

Sam Hunt - Single For The Summer

Sam Hunt a lansat videoclipul piesei „Single For The Summer”, un single despre nenumăratele șanse de a te distra, în special când vara este după colț. Noul material este disponibil în articol.

Piesa este extrasă de pe albumul din 2014, „Montevallo” și pare să se întoarcă în pe locurile fruntașe în topuri având în vedere cele cinci single-uri care l-au făcut cunoscut pe scena country.

Videoclipul este filmat ca și cum camera ar fi bărbatul. Povestea se învârte în jurul aventurilor sale pe plajă unde își petrece majoritatea timpului relaxându-se cu o domnișoară. Dar el nu își poate lua angajamentul că va rămâne cu ea pentru că este vară. Cam despre asta este întregul videoclip: înghețată, plimbări cu bicicleta și, desigur, femei frumoase. Aparent, vara îl transformă pe protagonist într-un ochi iscoditor. În cântec, Hunt admite că este pre bătrân pentru a mai juca asemenea jocuri, dar nu poate renunța la spiritul său libertin.

Sam Hunt este un cântăreț de country, compozitor și fost fotbalist din facultate. El a jucat fotbal în anii de liceu și de facultate și aproape alesese o carieră în sport, înainte să semneze cu MCA Nashville în 2014. El a scris cântece pentru Kenny Chesney, Keith Urban, Billy Currington și Reba McEntire. Albumul său din 2014, „Montevallo”, a fost certificat de două ori cu platină. În topurile US Hot Country a intrat cu single-urile „Leave the Night On”, „Take Your Time” și „House Party”, lucru care l-a făcut pe Sam Hunt primul artist country cu single-uri din albumul de debut care să ajungă și în topul 40 din Billboard Hot 100.

Comentarii